U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Koliko tripujete da ste u obavezama. Kao da je pravljenje spejsšatla a ne obična igrica Kanter fazon u pitanju. Koji ste ludaci, igrači, igrate partije za pare pa ne mož da stignete. Pušite govno.
Brate tomdril je igra pa smo ga uništili na offlane ima je fazon nula/pedeset skor... arei bi proša neđe možda nula/trideset... Čini mi se da je igra onog levijatana što je za 20 minuta uspio da napravi dva stacka na anciente iako ih nijesmo vardovali...
Arlovski vam je pikova wood naixa, to je fail. Pikova vi je i offlane slarka, i to je fail... Ali znam sigurno da je igra sa našim timom da ne bi pikova tako sigurno.
Što se tiče banovanja, banovi su mu bili dobri. Igra stalno sa nama tako da zna koje heroje forsiramo. Zato je i banova gondara, silencera i likana (jedini fejl tu je što sam ja od starta reka da ću da igram offlane tako da mi nijedan od tih banova nije pogodio lel)
EDIT: Znam samo da je ostavio likana pa da sam ga pikova kenu da bi se gejm završio prije nego bi stigli da ragequitujete jer smo od starta planirali mid razora sa aganimom tako da ako nešto i pođe loše razbićemo vam bazu prije nego stignete da sastavite i prve core iteme..
pa ono mislim da tomdril nije kriv za skor ako je igrao slarka offlane, a i lifestealer se ne igra u sumi, mnogo veci farm ima na lejnu sto je isto glupavo. draftovacu ja kad budemo igrali pa ce biti interesantnije.
Ma brate ja ne bi draftovao tako, nego jedino u Tomdrlu sam siguran da zna (bez uvrede) pa sam morao da idem na sigurno.
Jbt WK keri u prvoj! Kad mislis da bi ja to pikovao, nego lik mi izricito trazi to i onda ja moram nekako da uklopim tim u taj pick, isto i za Lifestilera...
Mogo sam ja neki pro pick, al sta cu kad ljudi znaju par heroja da igraju... Npr u drugoj sam i pored tih hendikepa napravio blago bolji pick nego vas al opet sta mozemo kad do 13 min nemam ni jedan ward na runama a Kobe mi je pokupio svaku jer ima razora a ja Brewa, mogu samo da krenem na runu (na srecu) i da potrosim 30sec farma i tako na svaka 2 min. Gluposti...
Igrao bih se i ja sa vama, pod uslovom da igrate od 11-12 pa na dalje. Pre toga mi je net kurac, posle sabija. Ionako igram svako vece.
I jos jednom da se najebem majke svim onim push plejerima, na kurac nabijem i njih i likana i pugnu i sveeee.
sto se tice cetvrtka, meni odgovara. a i inace mi vise odgovara oko 6-7.
a ko s kim u timu?
pa neam pojma, ja sam kontao sa tomdrilom, grifinom, arlovskim, ne znam kako ste vi igrali prosli put, pazl je spominjao nesto crnogorci protiv nas normalnih.
pa lolcina
igrali smo 2 gejma, mislim da je on bio offlane sa levijatanom... ako umreš 4 puta sa levijatanom na offlane pravo je vrijeme da razmisliš da obrišeš dotu, pa sve da igraš protiv all star tima.
+100000000
Znači isto potpuno. Radi obično i neđe poslije 19h ali zna da izbači ponekad. Da nijesmo komšije?
Arei nemate šanse sa vašom postavom. Jedino da inv neke likove van vuke. Mi smo cimali samo likove sa kojima igramo stalno (i sa kojima igraju drugi vukajlijaši isto) ali nije frka da napraviš svoj stack ako oćeš jer kapiram da je preče da riješimo ovu netrepeljivost između Podgoričkog klana i tebe i tvojih fanova, nego da igramo nešto ovako vukajlijaški.
Ti napravi svoj stack (uzmi nekoga sa vuke ako ćeš), ja i kobe vamo imamo još trojicu sigurno, vjrv će nam igrati i isti likovi mada možemo iscimati i arlovskog pošto mi je bezze da propušti to lel, jer nam je on "standin." i da riješimo to u lobi bo3 ovih dana kad se kobe vrne iz kotora.
http://i.imgur.com/UOEdBlX.jpg
Ja mogu tek za 3 dana, na Srebrnom jezeru sam, uzhivam. pozz
Šteta što neam komp ovdje, kontam da bi bio presudna karika za bilo koji tim.
E peglam i ja.
U mom gradu izgleda nema igraonice sa Dotom, samo vov i kanter igraju.
Remac, ajde da napravimo ekipu za nas Zdruge strane Drine.
dobro pazle, nije problem, kazi kad vam odgovara.
Eo brate nznm kad će doći kobe. Ja nijesam spava sinoć tako da danas neću, on veli da u četvrtak neće moć. U petak imam nekih obaveza... Možda opet vikend? Subota/neđelja? Ja ću biti slobodan, vjerujem i on... troje koji nam fale ćemo naći lagano, vazda imamo nekog što se toga tiče
Ajde crnogorštino jedna ne širi se ođe!
Heh...
eto ajde onda nedelja, 6-7-8 popodne.
i nek se javi ko hoce od vukajlijasa digra, zvacu samo jednog ortaka tako da ima mesta za trojicu.
ja sam kontao da se naprave timovi iskljucivo od vukajlijasa, i tako opalimo cisto iz zajebancije, pa pobednici posle podjebavaju porazene... no, kako hocete