Dota 2

1. Kao da si mi malo sporije sve isto rekao :D

2. naci cu vec ovih dana...ako ne... u kantu dota, kao i do sad

3. Upoznao sam Arteezijevog komsiju :)

4. ja sam jednom letovao sa lepom lukic

5. Mene je jednom zamalo pregazio dzipom Janko Tipsarevic, al to nije tema sada :)

6. зашто котол на миду, дебилно је

7. vidis da je lol u pitanju, to sve bolesno

8. dal lol ima vise igraca nego dota :(

9. ima, jer deca su ukras sveta :(

10. danas sam odigrao 5 partija i sve izgubio, i bukvalno svaka je preslikana bila. Dobijamo ih ljuto, oni se povuku i samo cekaju. Onda mi neorganizovano napadamo, jer ne mozemo da se dogovorimo. Uvek 2-4 rusa u timu koji pisu samo na ruskom.
    Pobiju nas pa push, pobiju pa push...

11. bacam spell sa kirbijem po vintedzu uzduz iz dubke jebem lude kineze

12. igraj maginu papete i farmaj

13. onaj tvoj kostur jebe keve sada. Nece ljudi wardove da kupuju, i prakticno je svaku partiju nafidan. Ako ima jos jednog iole dobrog, pobedi.

14. izgleda da su promenili all pick. Sada je kao u rankedu, ili je to neki bag... ne znam. Sad bio neki pec i tako je.

15. dal lol ima vise igraca nego dota

Ima, i to mnogo više .. Zanima me zna li ko koliki je broj ljudi koji igraju dotu1? Mislim da kad bi se dotaši ujedinili da bi nas bilo više ... Možda i ne, ne znam .. :D

16. Statistika do Jula 2014
    http://i.imgur.com/pl1Uep6.png
    EDIT: 9 puta vise igraca

17. MALO NAS JE AL SMO ZATO GOWNA

18. a dje ovaj pazl nesreca razumjes ti mene, kad ga ima igramo dotu svaki dan pa se izgubi odjedared razumjes ti mene, sto cini taj covek dal uci ispite

19. Гледам синоћ на јућубу, метнут видео на Дота ВТФ, лик користи билд за 1в1 из доте кеца за Терора...
    Очекујте жестоку навалу дебила који ће да пикају Терора и да му праве дагон и шедоу блејд јебени...
    И шта се то дешава, што сви одједаред напрасно пикују трола? Нисам видео да су га нешто буџили илити нешто слично... Или сам превидео јелте..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.