Dota 2

1. Пишање у уста. Тако то иде кад оћеш про ликовима да продаш фору са рошаном на 1 лвл-у. Алхемист нема појма.

2. Jel to svetsko?
    Jako je jadno u odnosu na LOL. Mislim, sto se tice te prostorije gde se odrzava i to...

koje crno svetsko, ovo je običan turnir. nagrada za pobednika $12000

3. Пишање у уста. Тако то иде кад оћеш про ликовима да продаш фору са рошаном на 1 лвл-у. Алхемист нема појма.

nisam gledao od početka pa nisam video, ali da sam na njihovom mestu i ja bih probao rošana, svaka im čast što su pustili muda za to. alliance bi ih u nekom dužem gejmu svejedno sjebao na split push, posebno sa buldogom na furionu. nema boljih splitpušera od njih

4. Да али покушај је био тако љомберски. Алх је дошао и загино за секунд, остали се такође распали. Не знам шта су вежбали али рошан би их сам побио. Нису му скинули 200хелта.

5. to je već druga stvar :D bolje da su uzeli ursu ako su već hteli da skinu rošana

6. za lika koji se gore DRZNUO da uporedi lol sa dotom, evo ti pa pogledaj gde se održava svetsko.

http://www.youtube.com/watch?v=F5ZOpbaghBE

7. Fokuse, pitao sam jel to svetsko i konsantovao da AKO jeste, mnogo je jadnije.
    I zasto je ovo sto si ti okacio bolje od ovoga?
    http://www.youtube.com/watch?v=YTgSiKWGI9M
    EDIT: Ovo je na kraju 2. sezone, a sada je 4. Svake sezone, logicno, to je sve vece i vece.
    Ne ulazim u to koja je igra bolja, ali je LOL mnogo vise komercijalniji i zbog toga logicno ima vise igraca. I gledalaca. Pogledaj samo na Twitchu kolika je gledanost Dota2, a kolika LOL strimova.

8. bolje je zato što je dota bolja igra od lola. lol je dota za devojčice

edit: uzeo sam i da odgledam ovaj tvoj klip, pa jebote ovo je totalno gej :D

9. lol je za cure i kineze. ko da poredis metaliku i metalikin tribyte bend.

ovi one su zesce nubare, odo da stavim cetri rera protiv njih sledeci game

10. Лол је за клинце и рибе. Сви које знам су баталили лол и прешлина доту јер је боља, чак и рибе које знам су прешле на доту.

11. Definitivno svi ljudi koje znam da igraju LOL, deluju nekako kao da su odrasli na nitendu.

12. што даље имплицира да су дауновци

13. Pogledaj samo na Twitchu kolika je gledanost Dota2, a kolika LOL strimova.

'Oće to kad ti te gledaoce bar 70% čine klinci koji su ove godine završili s prirodom i društvom.
    Ima i LoL svakako dobrih stvari, ima dosta finih mađija i tih munja i gromova, ali kad vidim kako su napravljeni oni kripovi, ono vrišti za klinčadijom poput Kačavende.

14. http://dota2lounge.com/match?m=1633

iiiii za 4 minuta 5 random srbina pod nazivom ONE izlaze na megdan random koreancima u borbi za trece mesto.

u najboljem slucaju ocekujemo da naprave bar 5,6 kilova

15. nije meč za treće mesto, ovo je grupna faza. čak još uvek mogu da završe kao prvi lolo

16. inače u fnaticu takođe igra srbin. zapravo im je menadžer ali je danas odigrao umesto trixija iz ne znam ni ja kog razloga lololo

17. колко су ружни ови наши! овај ћорави личи на гвозденовића

18. Како су прошли? Да нису и они можда пробали Рошана на првом лвл-у :) Ко личи на гвозден блога?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.