Protip: na početku svake partije rečite "me proest ever, me beat dendi, dendi cry, dendi say "no kill me please" but me kill dendi" sve sa ruskim akcentom.
Ja i arlovski tako dobili partiju jednom i prefarmali se a 90% vremena samo srali na talku
nema veze u stvari, poenta kačenja gejma je samo da se vidi koliko jedan aoe stun support može da kanteruje kerije koji se stalno pikuju.
Bukvalno sve od voidove ulti, preko furionovog porta pa do bloodseekerovog čejsovanja, da ne kažem bladsikovanja
post najboljeg autora na vukajliji i najboljeg igrača dote ikad koji igra od 2006 za razliku od tebe koji si se tad ispilio i koji je dok si ti vikao "jesmo kapetane" i "JEEEESMOOOO KAPETANEEEE" karao dendija u čmar na afterpartijima mnogih turnamenata
eee ti zvuci.
A ima li đe neka, kako bih reka... biblioteka? Mislim ono na netu da imaju svi ti zvuci pa ja kliknem kad oću da čujem neki lol ne znam bolje objaniti ja
Prekinuo mi se sad apdejt na preko 50% i mora sve isponove a net mi 512 kbs majku mu jebem da mu jebem raspalu. Sad ću da odem da igram soliter dok se ovo ne skine do ujutru.
nema veze u stvari, poenta kačenja gejma je samo da se vidi koliko jedan aoe stun support može da kanteruje kerije koji se stalno pikuju.
Bukvalno sve od voidove ulti, preko furionovog porta pa do bloodseekerovog čejsovanja, da ne kažem bladsikovanja
Protip: na početku svake partije rečite "me proest ever, me beat dendi, dendi cry, dendi say "no kill me please" but me kill dendi" sve sa ruskim akcentom.
Ja i arlovski tako dobili partiju jednom i prefarmali se a 90% vremena samo srali na talku
dafuq did i just read
bladsikovati zvuči kao nešto što rade poljoprivrednici koji voze one velike traktore što prave paštetu od sijena
disable je mama
post najboljeg autora na vukajliji i najboljeg igrača dote ikad koji igra od 2006 za razliku od tebe koji si se tad ispilio i koji je dok si ti vikao "jesmo kapetane" i "JEEEESMOOOO KAPETANEEEE" karao dendija u čmar na afterpartijima mnogih turnamenata
A u Beograđanki mi je Japec prvi put purnjao
jesi skakao u moraču hiljade i hiljade puta?
Samo ako igra pro kao ja ili neko za nijansu slabiji od mene
Nijesam ali znam lika koji je reka drugom liku da reče jednoj đevojci da je skočio zbog nje u moraču i ona ga nije ni nazvala da vidi kakoe...
strašno
eee nego viđite ovo, ima li đe na netu oni citati što heroji govore u audio zapisu?
Tipa ono kad ES kupi dagger pa kaže "blink dagger? Now it's on..."
http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/5/57/Erth_blink_02.mp3
eee ti zvuci.
A ima li đe neka, kako bih reka... biblioteka? Mislim ono na netu da imaju svi ti zvuci pa ja kliknem kad oću da čujem neki lol ne znam bolje objaniti ja
Prekinuo mi se sad apdejt na preko 50% i mora sve isponove a net mi 512 kbs majku mu jebem da mu jebem raspalu. Sad ću da odem da igram soliter dok se ovo ne skine do ujutru.
eo ti recimo za šejkera, sa desne strane ima da biraš kog ćeš heroja
http://dota2.gamepedia.com/Earthshaker_responses
Bog da da zdravlje i tebi tvojima!
Još toliki da porasteš i da te ni nokat ne zabori!!!
Ovde vise ni gugl trasnlejt ne pomaze
nismo imali disejblova
једи говна, димон је ојебо ову партију, једини уз тебе и радио нешто заправо! такође, уживо је кул дечко и има огроман курац
ocete da igramo?
kaci ješa.