a gotovo u svim gejmovima koje sam gledo trent je bio opak fejl, ispadalo je kao da je #5. a fazon je igrao #4 neretko i #3 a nije uspevao da nafarma ni blink gotovo ni u jednom gejmu...
dum na početku ove partije 3 puta umro na hardlane lol a pikuju ga samo kinezi na ovoj pro sceni.
Mirana je vazda bila aktuelna ali ono, nije toliko game breaking da bi bila obavezan ban. Vici imao vrhunsku miranu protiv DK sinoć ali izgubili ipak iako je gađala svaku strelicu ja mislim.
Treant je jednostavno OP u kompetivnoj igri. Jebeni globalni heal koji radi na kulama...
Brew postao novi pudge. Instant mid pick ali ono totalno je snowball heroj. Odličan ako ga koristiš za push i da kerijuje mid game.
Ench će još malo početi da se igra taman kao #2 imam osjećaj i onda će krenuti ljudi da pikuju ursu kao countera.
Lion je toliko gejmova fejlovao sad na summitu... Snowball support. Ako ne navata kill sa prvim finger of death odma ti se sjebe early game.
Rubik je bio bezze u ovom gejmu sad. Nema mnogo šta da stiluje, a ono što može, vjerovatno će ga ubiti prije nego uvati.
uu gledo sam ovu miranu juce, brate sta je radio lik, ja ne verujem koje je on arowe pogadjao! bukvalno nije promasio ni jednu ofanyivnu strelu, jeste par ali to su bile samo random ili su bile totalno def, nebi li prisustvom odjebo one man push...
a bio je odlcan lion sto sam gledao cini mi se prekljuce, ne secam se ko je igrao, bio je u timu sa voidom, cini mi se fnatic da je bio al nisam siguran, lion bio 6 sloted fazon igro dvojku posto su ovi ostali opako fejlovali a njegov void imo opasan farm tako da su dobili prilicno lako.
Eo počinje ti game 2
Fnatic (dire):
Doom, Ench, Undying, Rhasta, Meepo
DK (radiant):
Lycan, Puck, Bristle, Visage, Treant
Vidim da gubim ovaj bet! Totalni outpick. Jedino ako meepo ovo izvuče.
Excalibur igra meepa. Znači keri meepo :D
Postadoh fanboj ekskalibura nakon onog gejma sa tinkerom :D
koji ce im visage?! prvo sto je skroz sjeban sa aptdejtovima jos pre pola dine, drugo sto ovi nemaju ni jedno klasicnog AS kerija da bi on bio tolko bitan za skidanje as-a. dobro znaci stan, ali imali su dosta bolje za pikovati, pogotovo protiv mepa.
a fanatic ima opasan push sa rastom, enchom, andajingom i mepom, jos ce doom verovatno usrati pucka, jedino bristl ako se natanka brzo, mada sumnjam da ce moci da odradi oflejn ako mu budu andajing i rasta...
Decu im napravi DK u ovom gejmu. Ali kuro sto ima glas "govorim tiho i nosim rubika sa sobom" lol
Brate, visage im i nije treba. Sve sami puck, lycan i treant zgaziše. Već su kucali gg ovi iz fnatica. 15 min GG...
Ali ako ništa, bar banuju svi sad protiv fnatica prvo tinkera. Sve ih je strah da igraju protiv excalibura :D
Respect ban, taj rad :D
A što je najjače lik igrao kao da je neki skroz pub game. Dagon + EB rush. To je fazon ono "eeee, kako ih derem, sad ću da izrushujem ovaj dagon da ih farmujem kod fontane"
E'o kreće sad Vici vs. Na'vi.
Vici Mirana confirmed.
Biće vjerovatno na kraju Vici vs DK u polufinalu. Samo Vici može nešto uraditi DKju ođe. Jebi ga, čim fnatic više nema faktor iznenađenja ostali otpadaju.
Jedino ako Fnatic sad dobije EG u lower bracketsu i stignu preko (vjerovatno) Na'vi do finala opet pa upadnu sa nekim bolesnim draftom u finalu ali finale je Bo5 i tu onda opet samo Vici ima šansu da digne bar 2 pobjede a i to teško iako navijam za njih a opet vjerovatno će sad dobiti na'vi pa idu direktno na DK.
aj mi samo napisi pick kad bude bio
a najjaci eg fear sto ne igra TI jer je dobio jebeni teniski lakat od dote lolo
nije još počelo. Kasne mnogo jebem ih usta
Ovi iz Vicija se kapiram pripremaju sad opasno i gledaju riplejove a vamo u prostoriji đe je na'vi, dendi skače okolo i igra između stolova ka debil...
Ja sam samo čuo da ima "arm injury" a to da je od dote ne mogu da vjerujem. Jebo te, treba uvesti beneficirani radni staž i za nas koji samo rekreativno igramo
Hahahah crka sad stream jer je neko bačio nešto u bazen na naduvavanje i poprskala voda kablove hahahahaha
ja ne znam od cega drugo bi moglo lol. a lik je realno pradeda u doti, on i loda od vremena pa do sada
Da, Fear ima fazon 27-28 godina valjda. Kad uporediš to sa Resolutionom iz Empire koji još drka u gaće lol
G1
Vici (radiant)
morph, rhasta, invo, clock, ench
Na'vi (dire)
gyro, treant, mirana, kunka, darkseer
nemojte da se ljutite kad ukinem dotu
nije proso ni jedan gejm bez mirane, encha i trenta a i levijatana, rubicka lajona, duma i brewa pikuju ko ludi.