Dota 2

1. Brate, ne bih se ljutio na tebe ni da iskopaš oko tom keru sa glavatara.

2. Vici 1 : 0 Na'vi

Navi nijedan aoe kombo nijesu odradili... Morfling ih dobio praktično sam.

3. Da, Fear ima fazon 27-28 godina valjda. Kad uporediš to sa Resolutionom iz Empire koji još drka u gaće lol

arteezy je bukvalno 97 godište, fazon juče je uzeo da se napije ko životinja kad su završili sve gejmove, i ovi iz BTSa su morali da ga sklanjaju od kamere da im ne bi došla murija za underage drinking lololo

4. Kao i mekansm na viperu ako već imaš razora na midu...

taj draft je bio uzasan, ne ide viper razor i veno u istom timu, disejbla nismo imali jedino eto cask od doktora a i to je go kurac kao i sam doktor kao heroj

kladio sam se juce prekjuce na navi protiv dka cini mi se da su igrali na best of 1, jebeni idioti draftuju neka sranja tripuju se, ko ce sad meni nadoknaditi gloomblade, jebe se njima
    i na fnatic sam se kladio sinoc, dk ih bas oduvao, jeste da su ih pisali u early game sa notailom i rubickom, prvo im deny aegis, rubick uzeo arrow od mirane 2 dobra ganka odradio jer ovi nisu ocekivali to ali zato cim su povadili bkb-ove tu je bio kraj jebiga duma ne mozes ubiti kad baci drugu i bkb
    i po meni ta fantomka koju su uzeli za mid je isto fail pick jer je ona manje vise beskoristan heroj, jeste da je dobar carry sa itemima ali previse je situaciona da se mozes osloniti na to da ce te srati krit, a sto se tice lakog counterovanja, jedan hex je dovoljan jer iskljucuje evasion
    jedino da je isao na prvi item bkb ali ni to mu ne bi pomoglo, dobije doom i moze se jebati

e i brewmaster se sad pikuje uzasno, prejak je heroj u ovom patchu, zapravo bio je i pre nego se sad vise igra, nisam siguran da su mu ista menjali
    ne znam zasto nema vise toliko invokera, niti ga banuju niti ga pikuju a i dalje je prejak

5. Invokera downgrejduju već nekoliko zadnjih pečeva, sad su mu smanjili quass za neki dio, cold snap je sada karina, dmg je sramotan, jedino što je ostalo od quassa je stun i to je to.

6. Инвогер је нерфован озбиљно, ово што каже ремац колд снеп сада не бије више 30/60 демиџ него 7х левел кваса, па фала богу више нема онога да он теби дајвује кулицу и убије те ко из пичке..

И још су скинули меџик резистанс са форџова

7. A baš mi krivo što drkaju Invokera, osrednje ga igram, sad mi se i ne igra toliko kad ga slabe toliko...

8. taj draft je bio uzasan, ne ide viper razor i veno u istom timu, disejbla nismo imali jedino eto cask od doktora a i to je go kurac kao i sam doktor kao heroj

Kolko se ti primaš lol.
    A doktor uopšte nije go kurac, samo ga treba igrati kao #3 ili ga nekako revampovati da bude manje farmdependant jer je sa aghanimom i bkbom prebolestan u team fightu a to ako igraš kako Bog zapovjeda teško da ćeš viđeti jer toliko farma bolje legne nekom hardkeriju nego supportu.
    Ljudi ga igraju u pubovima skoro isključivo kao combo sa voidom i onda u suštini samo zavisi od njegove hronosfere a recimo WD + Magnus mogu sami da počiste highground čak i kad svih 5 protivnika ima bkb upaljen, dok voida mogu da dovate sa etheralom i da ga sjebu na burst.

e i brewmaster se sad pikuje uzasno, prejak je heroj u ovom patchu, zapravo bio je i pre nego se sad vise igra, nisam siguran da su mu ista menjali

Pa neko se sjetio da kad ga igraš na midu i isfarmuješ dager, samo odeš da gankuješ neki lane i odma poslije toga imaš free tower ili čak dva ako sačuvaš ulti.

ne znam zasto nema vise toliko invokera

Igraju ga više kao solo safelane sad i to naročito Kinezi. Dobar je na safelenu protiv darkseer hardlane zbog cold snapa (iako je oslabljen sad što veli remac).
    E sad vrni se na ono za pandu i zamisli kad panda dođe npr. na safelane gank đe je invoker i odrade lagano dvije kule sa forged spiritima u fazon 10 min.
    A i dobar je counter roshan kad imaš još neki aoe u timu jer rijetko koji heroj early game može dobro da inicira protiv petorice i da preživi kao brew.

9. Inače kinezi su stvarno smorili sa dumom.
    Okej, kapiram da se brzo prefarmuje i da ima besplatan skadi/kritikal ako uzme prave kripove i da je sa ulti teamfight automatski postao 4v5 ali jebo te smori više svaki gejm dum i jebena enchantresica.

A kapiram da će u taj strat ubačiti i ursu sad kad treća više nije orb... Mislim ench + ursa tako postaje level 3 roshan a ne možeš ih ubiti ni u rosh pitu ako ih čuva neko sa dobrim disableom.

10. Kolko jebe ovaj Šaljićev melem, spreči mi opekotinje i ljušćenje u 100% slučajeva kad pregorim na suncu, triput nanesem na dan kad primetim da se crvenim i sutra ko preporođen, jedini medicinski proizvod u koji bih smeo da se zakunem.

Ne znam u koju temu da napišem ovo, pa neka ga ovde.

11. E, pošto bi ođe svi da igraju mid u svakom gejmu, razmišljao sam ako ima zainteresovanih da napravimo neki 1v1 turnir (moguće čak i sa grupnom fazom + high/low brackets sistemom).

Možemo da igramo za "dž" ili u iteme ako će to privući više pažnje.
    Fazon, nađemo nekog pouzdanog (vala jednog možemo izvuć da je pošten od nas ođe), uložimo kod njega svi po neki item (dogovorićemo se za vrijednost; moglo bi npr. svi po 2 rare) i onda prva 3 mjesta da dijele nagradu.
    Ako bi nas bilo 16 recimo, to bi bilo 32 rare itema i onda bi mogli da prvi nosi 16, drugi 10 i treći 6 rareova.

Nezavisno od toga igra li se u iteme ili ne, 16 bi bio vrhunski broj jer bi mogli početi od knockout faze direktno (1/8 finala) i da igramo u 2 game. Jedan gejm, prvi igrač pikuje prvi, a drugi gejm obrnuto. Treći gejm da ide na same heroes ako je neriješeno, pa bi se dogovorili oće li da se igra all random ili će nekako da se dogovore igrači za pickove.

Ako bude zainteresovanih možemo se dogovoriti što ćemo i kako. Ne mora sve da se odigra u jedan dan, nego kako se što stigne, tj. kad ko bude ima vremena.

12. Glupo je to 1na1 jako. Prvovo gotovo da i nije bitan skil(jedino kod mind game-a za last hitove i dinajove), dosta je drugaciji bild i odredeni heroji imaju siguran win, pogotovo sa brdo golda na pocetku sto se dobije. Jedino sto mozemo je da se skupi nas 10-15 pa se biramo međusobno ko za fuzbal i igramo lepo 5 na 5 po 3 gejma napravimo ligu i samo prvi pokupi sve iteme...

13. koje brdo golda sto se dobije? I koji heroji imaju zagarantovan win?

14. pogotovo sa brdo golda na pocetku sto se dobije

Startuješ sa 625 u Doti 2 kad igraš 1v1

odredeni heroji imaju siguran win

To sam i ja mislio dok me nije dobio kunka kad sam igrao sa obsidianom... i to me baš urnisao.

15. Zasto igraju NaVi vs NaVi?

16. Nisam znao za gold, nikad nisam igrao u doti 2 1 na 1.
    A brate ne pada mi sad na pamet, al imas pregrst hard kerija koji bi samo u pocetku imali problem sa farmom, harashom i mozda kojom smrcu, ali posle imaju siguran win.

17. A imas brdo fori za 1 na 1. Mogo je kunka npr dedalius blink i linken/ bkb i da mu nemozes gotovo nista. Ima X mark, blink, udarac i nazad i tako do sutra. Ako mu ne radi linken npr zato sto ti prvo bacis astral i sklonis linken a imas i hex onda pali bkb i usere te sa jos jednim klejvom i kojim kritikalom...
    Premda kunka nije taj razbijac 1 na 1.