Dota 2

1. Zapravo teži je lone druid sa dva midasa i refrešerom

2. lolo igrao sam lobby sa tim crnogorcima, doduse ne sa celim timom samo sa dvojicom

3. "Ako tražite one što se bore sa zmajevima, oni su vam dolje", kazao je konobar ekipi "Vijesti" na ulazu u lokal u kojem vladala atmosfera kao i bilo kog drugog radnog dana.

4. lolo igrao sam lobby sa tim crnogorcima, doduse ne sa celim timom samo sa dvojicom

Kakvi su svega ti?

-------------

@zangecu

Pitaj Dovija je li ovo Čađo na onu sliku.

5. Ova dvojica su sve vrijeme stajala iza njega ali se ne vidi zbog ugla snimanja :+)

6. zagnecu, jesi li igrao taj turnir?

7. nije jadan on samo D1 igra kolko ja znam

8. nijesam igra niti cu cekam da se pojaca prize pool jer sam najjaci igrac dote u cg pa ocu da ih obrukam

9. Kakvi su svega ti?

Jeste da samo izgubili ali nisu nista posebno, solidno igraju.

nego
    http://dotabuff.com/matches/712164190
    meepwn

10. Arei, jesi ti najbolji igrac na temi?

11. Gledao sam onu jednu sto si okacio sa Invokerom, lud si :)

12. Nznm što će ti 2 hearta na meepu. Ne znam ustvari zašto bi neko kupio i jedan heart a vidim ljudi ga stalno trguju.
    Kolko ja znam samo se statistika šeruje između mipova (a naročito kad sastaviš aganim) i onda kapiram da Reaver koji je 2400 golda jeftiniji od full hearta daje dovoljno helta i meepu iz grada i njegovim rođacima iz Bosne... Regeneracija na meepu iz grada ni ne treba jer u late uvijek moš da ostaviš jednog meepa (naročito kad imaš aganim) u bazu pa da se poof na njega (ako si stipsa pa nećeš da kupiš BoT lol).
    Nznm, mene se čini da je bolje uštekat još 800 golda pa uzet 2 reavera nego jedan heart ili za te pare sastavit basher ili sangu pa poslije to dić na abysal ili halberd ako već oćeš da uključiš strenght u neki item.
    Još bolje možda armlet prvo pa onda naked reaver.

EDIT: Da ne bude da serem dobar ti je skor sa meepom ali cijelog života ćeš nositi ožiljak jer si ti fidao pudža kroz šumicu dok sam ja dewardovao serpent wardovima.
    Najpro potez partije jeea

13. http://dotabuff.com/matches/710106714
    Eo,cisto da dam primer,baja uzo vojdu betlfjuri tek u dvjas i ko zna kom minutu,dotle nam oni vec ispusovali jedan reks.MIsim,i lik je bio,pa ne bas inteligentan previse ni sto se igranja tice ni sto se itema tice,ali ono,boze moj.Ja i vispic sekli po mapi,al dzaba.
    Btw,ja jesam za foru turnira,al sam za 5 na 5, jer sam teska nubara za 1 na 1 lololo

14. Brate, nas taman ima za 5v5 možemo samo jednu ekipu imati lol

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.