Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:'(
pa vidi, 2 reavera je 50 str 2 hearta je 80, mislim da vredi pogotovo jer si onda besmrtan a i manje vise uzeo sam jer mi se moglo pa reko da se sprdam
bash i to na meepu nema poente jer klonovi ne dobijaju te efekte, jedino skadi zbog statova
da mi je islo nesto losije verovatno bih pravio hex ili tako nesto, ali ovde nije bilo potrebe ispisao sam ih svakako
ali pogledaj, uzmes mu recimo 3 hearta scepter boots i dagger, ne mozes umreti jer imas 5k hpa i to na 5 junita, opusteno im udjes u fontanu i samo sklanjas agro sa jednog kad vidis da je ostao bez veceg dela hpa i gazis ih tamo
naked reaver ne moze biti bolji
mislim nije da imas puno itema za njega da mu pravis pa da kazem
Nije naked basher ali abysal je odličan naročito kad imaju nafarmovanog kerija i ne možeš da ga ispratiš sa snowballom. Isto i halberd.
Ono, bkb ne ide na meepa pa kapiram da abysall može biti koristan.
Isto i hex i orhid
Mada mi se više sviđa hex od orhida jer daje i bonus helta i agility i mnogo bolji disable
pa dobro, to je situaciono za halberd kao i za abisal, moze biti korisno ali u vecini slucajeva nema potrebe cak i kad protivnicki keri ima bkb, geostrike sa 5 meepoa se stakuje ne moze se pomeriti kad ga dohvatis
da, heks je najbolji disejbl koji mozes uzeti jer ga ni bkb ne moze prekinuti a i iskljucuje pasivne kao sto su evasion/backtrack/magic resistance/bristlebackovo sranje
blink sa main meepom hex poof sa ostalima i dok izadje iz heksa mora bezati osim ako nije prefidan sven lolo
Eee kad smo kod bkbova. Zna li neko ako silencer sastavi aghanim pa poklopi nekoga sa ulti ko je upalio bkb, je l se taj samo silencuje ili mu se prima i damage i "mana burn" od aghanima?
MIslim da se sajlencuje samo,a da mu se ne radi demidz jer ima 100 posto medzik rezistens u tom trenutku.Deluje mi logicno da je tako
To i ja kapiram ali ne znam je l' se to broji i za manu. Ono helt kapiram da ostaje cijeli jer ni druge magije koje probijaju bkb ne nanose damage ali za manu već nijesam siguran
Brate uvek je bolje AC nego drugi hart. Imas vise efektivnog hp-a, auru za mipoe kao i za ostale heroje, takodje vladimircina na njemu jebe, imas lvl 11 rosh, cak i eul's scepter je do jaja. premda ja samo kenjam jer sam ga u kecu igrao bac cesto, ne znam uoposte kako se ponasa u dvojci i sta su mu poboljsali ili sjebali, imam sigurno 200 + gejmova s njim, a u dvojci nisam jos ni jednom. tj jesam jednom, al sam opako fejlovao, skroz sam zaboravio kakvi su mi bili hot keysi u kecu i nisam mogao nikako da se namestim, mikro mi se bukvalno raspadao zbog toga...
ćigra neko dotu sa vuke? Da se skupimo jednom.
isto kao sto si ti pravio dedalus na dazzleu tako sam ja pravio meepu drugi heart, boleo me kurac
ac mu izbegavam praviti jer ne gotivim tu auru na ostale, s obzirom na to da daje +5 armora sto i nije puno
vlad moze, mada uzmes roshana i bez vlada, samo ih pomeras naizmenicno da se hiluju i bacas meku ako treba
i da, sta ce meepu euls?
Ako može da se bača na druge meepoe onda nije loš ako harddisablejuju nekog od sporednih. Ako ne može onda je bezveze.
Neđe kad ga budem igra možda probam prva + eteral blade + 5 puta poof.
To nijesam još niđe gleda a kapiram da može da radi jer dodaje dosta agilitya rođacima iz bosne i solidnu aktivnu.
+ naked reaver i skadi
Možeš da igraš samo ako ne držiš na glavataru na steamu sliku bivše đevojke
Euls moš da bacis na svog mipa koji je bio fokusiran( bar u kecu je moglo) i za to vreme ih iskidas ili povuces jednog i ovog iz eulsa povuces na tog.
Evo kad budete igrali 5 na 5 prijavljujem se i ja ako bude mjesta.
Pazle, gledao sam ja nekog proa koji je igrao ethernal na meepu, uglavnom je pokidao.
A kapiram da se sigurno igra i tako, nego rijetko kad vidim meepau pro gejmu, osim ako ga igraju kao supporta. Dobar meepo support je Notail iz fnatica inače
n0tail best meepo eu. cenim da ga ne igraju mnogo pro jer uzima xp/gold sa cele mape, a za kerija postoje mnogo bolje opcije, dok kao supp meepo ne koristi puni potencijal, mada n0tail moze da skarabudzi nesto prilicno dobro. video sam neki gejm protiv alliance gde se usrao u zivot lodinom antimejdzu xD.
Odigra sad jednu partiju sa EG.Arteezy, dobar je mali, igrao spectru...