Dota 2

1. Cepao sam DOTU dok je još bila samo mapa u Warcraft III. Sad ću malo da vidim kakva je dvojka. Valjda nije previše zahtevna za komp od 5 godina. Kakvi su heroji i itemi, jel sve slično kao u kecu? Vidim ovde spominjete meepa i antimage. Tog se sećam :D Znao sam pre da gazim solidno sa furionom i ursom.

EDIT: sad sam video da treba 4GB rama. Ništa od igre, jbg.

2. Cepao sam DOTU dok je još bila samo mapa u Warcraft III. Sad ću malo da vidim kakva je dvojka. Valjda nije previše zahtevna za komp od 5 godina. Kakvi su heroji i itemi, jel sve slično kao u kecu? Vidim ovde spominjete meepa i antimage. Tog se sećam

Heroji, itemi i magije su potpuno isti kao na kecu (samo su imena promijenja u par slučajeva zbog copyrighta).

Ne treba 4 GB rama. To je možda za optimalna podešavanja. Znam likova sa kompjuterima iz 2006. koji igraju lagano

3. Odigra sad jednu partiju sa EG.Arteezy, dobar je mali, igrao spectru...

Igra sam i ja jednom protiv onog Na'Vi dendi... Uopšte nije bio nešto posebno.
    Ista priča i sa onim YaphetSom iz dote 1 sa kojim sam igrao bar dva puta dnevno.

4. Instaliraću pa ću da vidim kako šljaka. Kontam da bi se brzo vratio na stari nivo pa bi mogli odigrati nešto. Nisam bio neki pro, ali nisam bio ni botina.

5. igrali ste vi kurac sa dendijem i 2ez4artezy

6. Cepao sam DOTU dok je još bila samo mapa u Warcraft III. Sad ću malo da vidim kakva je dvojka. Valjda nije previše zahtevna za komp od 5 godina. Kakvi su heroji i itemi, jel sve slično kao u kecu? Vidim ovde spominjete meepa i antimage. Tog se sećam :D Znao sam pre da gazim solidno sa furionom i ursom.

DotA 2 ti je komercijalno sranje koje je Valve uzeo da bi zaradio pare. Igrica se sad igra da se spoje setovi heroja, da dobiješ dobre iteme. Grafički je dosta uzdignuta u odnosu na keca normalno, al' kec ima dušu :)

7. ''kec'' ima kurac idi na garenu ili rgc pa da te peglam sa mh-om

8. Да то ти је као да поредиш мерцедес и југа. Јбг њемачко ауто, ал југо има душу. Хау јес ноу.

9. nema sanse da ste dvojku igrali sa dendijem i ekipom jer oni sigurno ne bi igrali na tako niskom mmr-u. dok u kecu je sasvim moguce igrati sa takvim glavama

10. И ја сумњам да сте баш са њима играли. Одкуд знаш да су стварно они, шта гледали сте стрим у исто време

11. И ја сумњам да сте баш са њима играли. Одкуд знаш да су стварно они, шта гледали сте стрим у исто време

nema sanse da ste dvojku igrali sa dendijem i ekipom jer oni sigurno ne bi igrali na tako niskom mmr-u. dok u kecu je sasvim moguce igrati sa takvim glavama

Mislio sam na likove koji imaju nadimke "na'vi dendi" ili u doti 1 "yaphets" jer je u svakom drugom gejmu bio neko sa tim nadimkom ali nečiji smisao za ironiju je izgleda krajnje ograničen... stvarno strašno...

EDIT:

>2014 godina
    >Vukajlija.com
    >fail

12. Ma i ja iznevjerovao da ste se isprimali. Još ono ne kažete "ćuti ne laži" nego nešto kao "sumnjamo da su to stvarno ti ljudi, moguće je da se neko samo lažno predstavljao" lololo

13. Имао сам прилике да причам са људима који су убеђени да су играли са лодом фаником и тако па због тога

ал да јесмо пријемници, јесмо баш

14. rtz 6900mmr, dondo 6300...boktejebo koji lordovi igraju na ovom forumu, a ja debil se prijavljivao da igram 1v1 lololo

15. zapravo nije toliko nemoguće da se desi da igraš sa poznatim igračima... meni se nije desilo da mi neki zapadne, ali oni dosta često igraju i unranked i znam neke dotaše kojima su zapadali. nije baš često, ali nije baš ni da je šansa jednaka verovatnoći da sretneš brusa vilisa u menzi :D

edit: i to u rifatu lolo

edit 2: možda i lažem, ko zna dal se desilo da mi padne neki od poznatijih, ali nisam skontao :D

16. zapravo nije toliko nemoguće da se desi da igraš sa poznatim igračima... meni se nije desilo da mi neki zapadne, ali oni dosta često igraju i unranked i znam neke dotaše kojima su zapadali. nije baš često, ali nije baš ni da je šansa jednaka verovatnoći da sretneš brusa vilisa u menzi :D

Bio je thread na redditu, neki lik ima 3300 fazon MMR a zapao sa dendijem jer je bio predugačak queue (solo rank je igrao).
    Npr. kad ima neki apdejt pa ako te probije u nekoj od zadnjih tura prije nego bude ono "dota 2 client is out of date", može da te zapane i Artizi ako ste na istom serveru queue-ovani.

17. Sube,ti si teska nubara,tebi profici nikad nece da zapadnu lolololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.