Dota 2

1. jebote sunce listam temu(posto igram dotu2) i kontam koji je drogos otvorio :D kad ono ja xD

2. Probao sinoc kod burazera, cisto da vidim... samo jednu... a onda jos jednu...pa sam zvao sefa da danas ne dolazim na posao jer sam "bolestan".Elem, da sumiram. Kec, je legenda al ovo izuva!

3. Taj rad, ova dvojka izuva koliko je dojajna. Bio sam i ja skeptičan u vezi dvice, ali sve kul :D Al, stojim iza toga da mi je nakako lakše ubiti protivničke heroje, ili se tripujem...

4. Al, stojim iza toga da mi je nakako lakše ubiti protivničke heroje, ili se tripujem...

Više tupavih klinaca. Ili se ja tripujem. :D Sad mi lepo pao Axe na random. Koliko dugo nisam igrao s njim i opet izdominiram. :) Doduše, trebaće mi još vremena da se baš lepo uverziram, napravio sam baaaš dosta dugu pauzu, skoro godinu dana nisam tak'o keca, a kamoli dvojku. Ali koliko mi je jebeno gotivno kako su u dvojci uradili onaj kritikal od Morta! Sunce ti jebem, koje loženje. :D Ima baš vrh stvari.

5. Trolololo, Blejk, ono sto si mi dao, ja skinuo, i odmah mogu dudjem u game... valjda ostala instalacija od prosle, ne znam sta s' desava. Elem, treba mi cd key ako neko ima za keca, ili neka fora ako neko zna da nabavim cd key na prevaru... za keca..

6. @bvd pa imas krek na netu, ali neces moci na bnet da udjes. Mada ces moci da igras GGC, RGC, Darer, Dotalicious... Ako ovi klijenti jos uvek postoje.

Mada original WC III i TFT su jeftini jako. Posto je dota sad bez scene i vise ne postoje inhouse lige, igras na bnetu kad se smoris. /j allstars ili gde vec.

7. @bvd pa imas krek na netu, ali neces moci na bnet da udjes. Mada ces moci da igras GGC, RGC, Darer, Dotalicious... Ako ovi klijenti jos uvek postoje.

Mada original WC III i TFT su jeftini jako. Posto je dota sad bez scene i vise ne postoje inhouse lige, igras na bnetu kad se smoris. /j allstars ili gde vec.

8. не бих да се хвалим, али сам заиста доктор за ову племениту игрицу

9. Pa meni za bnet i treba cd key...navikao sam na onaj smrdljivi pdc, garena mi se gadi...

10. piči na piratskom bnetu, iccup ili lagabuse, sasvim dovoljno da se igra iz zajebancije...

11. Dota 2 ima na iccup?
    Imam samo warcraft, starcraft i wow

12. duče prati fabulu radnje, čovjek traži za dotu keca.

13. АА, нисам гледо. Добар је овај иццуп, мада Руси мало смарају

14. meni je isto iccup dosadan, odem na lagabuse i jebem turcima mamu mhersku ili prozivam makedonce da su bugari i grci ili čehe da su slovaci... kako se popale sunce ti...

15. Ako ste tek poceli igrat verovatno vas baca u low skill pool pa protiv debila :D polako posle koje pobede kad pocnete upadat sa japancima :D videcete kako kosoki dupe pomera xD

16. Ako ste tek poceli igrat verovatno vas baca u low skill pool pa protiv debila :D polako posle koje pobede kad pocnete upadat sa japancima :D videcete kako kosoki dupe pomera xD

Ja sam juce cepao sa nekim ortacima. Svi igraju od leta i oko 50lvl su.
    Straaaaasno

17. Meni to malo nije jasno... ODigrao sam 10ak partija, imam skor mozda 7-3. A jos uvek sam prvi level? ŠKK?

18. nema low skill :)

Ima normal, high i very high skill pool, i ima low priority, tamo odes kad te banuju

19. Dotalicious najbolja za dotu kec

kako se igra? jel treba neka registracija kurac palac?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.