Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
vrijeme nema veze .. vidis, ja i dalje igram, i dalje sabijam .. 12 sati dote, np!
kobe koji si ti na stimu?
jesi ti onaj razor bio kad sam ja igrao vipera?
+
ae game
http://dotabuff.com/players/86717663
Ovaj lik je igrao OD-a više gejmova nego što sam ja odigrao gejmova u životu.
vise je lesnjaka odigrao nego sto sam ja gejmova u zivotu
http://dotabuff.com/players/110989657
vauuuu
sta vau?
kolko mi na kurac ide ovaj navi kako se kurce nisu mi jasni.. ako gleda neko razumece
misle kao sad smo pro vau ajde da se kurcimo
picka im materina rumunska
pojeo ih je prvu..Sad igraju ful pacovski doto i mislim da ce im se obiti o vugla
NaVi je dobar ali precenjen
navi je go kurac
Ne moš precijeniti ekipu koja je na sva tri internešnala bila u finalu, prvi i osvojila.
FAnik i pogotovo Kuroki ko blesavi igraju
nups
dobar je navi al im ne odgovara ovaj patch
a u tom timu je samo hvost smece, ostali znaju
eto recimo i fanik, njegova faca mi ne uliva poverenje
fanik ima facu pijanog rusa, pogotovo s onom sabanskom frizurom. hvost se izlece mnogo, inace nije los. na'vi(a i svaki tier 1 tim) vade suporti. kuro i puppey igraju zajedno pitaj boga otkad jos iz wc3 dote. kor igraca ima pun kurac, elitni suporti su retki. evo primer npr eg i c9. artizi, universe i fear/mason ili sing, ee i bone7 nisu nista gori od navi/alliance ili kineskih kor igraca, ali suporti su im smece u odnosu na top timove.
Ne kažem ja da su oni loši, samo hoću da kažem da su Kristijano Ronaldo Dote.
Kao support mogu da se složim sa tim. Jeste kul kad ti imaš kor igrača i kad on jebe mamu sa AM u 40. minutu ali treba neko da se mudi da on to radi u 40. minutu.