Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam skoro poceo da igram dvojku, u kecu sam imao preko 4000 gejmova, dvojku igram par meseci, slab mi je mmr, bio mi je 3400 i 3600 sad mi je 2600 i 2900, jako lose, al krenucu da bas hard pickujem, dok se ne popnem do nekog valjanog mmr gde se moze igrati lepo, jer ovde nema ljeba pored rusa i ostalih noobara, samo mozes da padas vise i vise.
3450
AJDE DA SE SEKTAMO
Pazle jel smem ovde da pitam ono za O D-a sto smo juce raspravljali?:D
brate ako igras sam, znaci ne da si s nekim u partiju onda igras sam
ta sranja dota je timska igra mozes odma bataliti, budi srecan ako dobijes jednog normalnog lika na kog se iole mozes osloniti
igras mid, izgankujes sve lejnove pokupis par killova na midu i to je dobijena partija, jako prosto
to da je pudge beskoristan nije, ako to mislis onda ga ne znas odigrati
protivnici imaju wardove? uzmi smoke, 100 golda jebenih i idi ubijaj, 1 smoke ti je dovoljan za 1 lejn, vratis se na mid posle toga eventualno pokupis runu, uhvatis kill na midu i ides na drugi lejn
isto kao sa templarkom i meepom recimo, napravis ogromnu prednost u early game i bez problema zavrsavas u 25-30 minuta, ez game
znaci poenta je da izgankujes lejnove sa mida
porediti dvojku i keca je besmisleno jer je to nebo i zemlja
sto se tice mmra meni je oko 3900 oba sto je lose, jedno vreme nisam mogao partiju dobiti a opet nekad sabijam i ne gubim
to zavisi od mene jer cim pocnem da se drkam od toga nema nista
DK-NewBee 30 hiljada mečeva u zadnjih mjesec dana.
Danas Fnatic-Empire.
Ja i igram tako Padža, ali ti ako igras protiv dobrih igraca i misuje mid a imaju wardove, oni ce se sigurno povuci malo na 30-40 sec, sigurno nece misliti da si otiso da farms wood loloo i ti si fejl gank, potrosio vreme, ostavio mid na free farm, jos ako dodamo na to jako mali ms, dosta vremena, potroseno. Dakle ovde pricam za ozbiljnije meceve. Dosta cesce mi se desava da iskidam taj early game, i da je posle ez, ali u ozbiljnim gejmovima to be ide tako lako. Pa pogledaj samo kolko se Pudge pikuje u pro gejmovima... Zato sam i presao sa Padža na tinkera, imas dosta sigurniji njuk, a takodje u late imas dosta veci uticaj.
ako se vec cuvaju onda ih sacekas, strpis se malo
uhvatis haste runu recimo i ni wardovi im ne pomazu mnogo kad se zaletis
ako vec ne mozes gankovati druge lejnove onda probas mid, da tamo napravis sto vise killova
na primer kad ga ja igram desavalo mi se da i na 2 lvlu pravim fb i ti si tu vec lvl 4-5 imas bocu mozes lakse ubiti jos jednom i to je to manje vise, kad je hook lvl 4 stekas se na midu paranoises ostale lejnove i posle nekog vremena ce se smoriti da se kriju iza kule jer i oni takodje gube vreme, pravis prostora svom timu da farmuju pushuju ili sta vec
ja licno pudgea vise ne igram jer me smorio, a i s njim ako odes u late bez dosta killova/assistova si kurac jos ako nemas farm nikakav, iteme
zato igram semi carry mid heroje, to je vec sigurica, ako ne mozes gankovati farmujes mid i boli te kurac
O istoj stvari pricamo, o ja sam prestao da ga igram pre jedno 2 meseca. Ima dosta za pikovati...
KAKO STE PROKLETI TAKO SLARK NAJJACI HEROJ U DOTU OPET NA MID TAMO MALO FINTA TELOM I GG IMAS 6 POSLE OJDES GORE AKO TI SE POSRECI RUNA ODLICNO NEMA WARDOVA TO SIG ZNAS OJDES POSJETIS GORNJU VALA 1 KILL KIDAS SAM A SA TIMMEJTOVIMA KIDAS OVOGA DRUGOG ALI SIG ALI SIG NEKA DODJE TA QOP POD KULU PROKLETA DA JE OVO ZA MEEPA ON SIG MOZE ALI NE ODMA NJEMU TREBA DAGGER PROKLET DA SI A OVAJ MOZE ODMA ZNACI PROBAJTE JEBA VAS PAS SLARK NAJJACI HEROJ NA DOTU KAKO NEMA NAJJACIH HEROJA IMA IMA U MOJE RUKE NPR SVAKI JE NAJJACI
NIKAD SUPORT UVJEK KERI PROKLETI DA STE
RAZLIKE NEMA IZMEDJU 2 I 1 KAD SAM POCINJA SA 2 ODMA SAM POFATA MASU TOGA JEDINO MI JE PROBLEM PRAVILO RASPOREDJIVANJE QEJOVA ALI I TO JE SAVLADANO JEDNOM FINTOM TELA
Banjo najjaci igrac u CG sig
meni 2800 ^^
Wisp i Pudge najbolesniji pub kombo svega mi. Kukavci šetaju lijevo desno da izbjegnu huk sa strane a ono dolazi sa leđa.
Ja sam toliko prefarmovao sa ODjem partiju prije te (~32 min, PT, nul talisman, force, Hex, Atos) da sam ih ubija sve iz dva udarca osim pudge. Dobio mid sa 70 kripova u 15 minutu i onda se onaj ogre magi sjetio da bi možda bilo pametnije da prvu koristi da stila kilove a ne da pomogne da jebemo mater nekome.
Ja i dalje mislim da bi dobili partiju da nijesam ima mapclick greškom dok sam bježa a potrošio prije toga BB...
Nešto kapiram da je OD u pubovima najlakši mid. Astral pa onda deny i last hit. On se vrne ti deniraš još jednog i pecneš ga. Tako kad god nijesi na CDu. Svakih 10ak sekundi imaš besplatno 2 cs i 2 denya praktično.
Još ima prilično velik model pa možeš da blokaš kripove ka iz pičke
EDIT: A i obzirom da su agility i str hardkeriji najpikovaniji heroji u pubovima dobar late je siguran.
EDIT2: A to što si htio da pitaš ođe je sigurno "Da li je uredu sastaviti aganim ODu odma poslije PT i FStaff?"
Jeste! U svoju odbranu imam da rečem da su u toj partiji imali snajpera koji je bio na midu i istripovao da do kraja gejma mora tu da ostane jer mu je to vjerovatno đed ostavio u amanet, tako da je stalno bio na 3 astral debuffa i slarka protiv kojeg mi više odgovara čista statistika za str i manu nego atos koji dodaje samo naked hp.
Hex nijesam moga onamo nikako da isfarmujem realno jer si se ti sjetio da nakon što sam ja pikova ODa kažeš na party chatu "pick hard carry, something like morph". Normalno idiot te je poslušao i išao na full agility... (čak je i PT držao na agility) Ne znam je li se ijednom u toku partije prebačio na str.
Za sat i po Empire vs Fnatic D2CL finale na 3 dobijene, meepwn u najavi.
i tinker
Juče sam dobio dual-mid tinker i wisp sa ODom... Aj što nijesam shvatio kombo, nego što su likovi igrali bruka loše... Jesu me stvarno par puta poćerali iz exp range sa wispovim kuglicama ali ništa drugo uradili nijesu. Nijesam nijednom pao ispod 40% hp
CUPARA DJE JE ONO HUSKAR FT DAZZLE DJE JE TO A PICKO JEDNA KAKVI SU OVO HEROJI NEMAS TI SKILA ZA OD-A ALO NADJI NEKOG SUPORTA UZMI HUSKARA MOGU REC DA SI BIO EO PRIZNAJEM DOBAR SA HUSKAROM
Banjo najjaci igrac u CG sig
sto cini zagnecu, zanimljivo strasno
Instalirao sam sinoć. Prvu partiju sam se gubio malo, trebalo mi je pola sata da pohvatam šta i kako. Posle mi sve već postalo poznato. Slična je ko i kec, jedino što deluje pomalo sporije mada mi se verovatno samo čini da je tako i heroji nisu toliko veliki u odnosu na kripove kao u kecu. Ostalo sve odlično izgleda. Večeras ću opet baciti koju partiju, nadam se samo da se neću navući.
Ja slarka igram sa dagerom stalno, ali kad je bs protiv, uzmem shadow blade ...
A svaki heroj ima nekog cunter heroja, nije to problem
Tu si se zajeba strasno... I ovo sto velis dajv ispod kule, nekad mi uleti mepo ispod kule kad oce prije 6 lvl-a, nije mi problem...
Kakvu si ti glupost izbacio, ahahhaha, aoooo
Koji vam je mmr?
Koji je tebi?
http://dotabuff.com/matches/744442999
PANDANISANJE