Dota 2

1. Kako su jebali artizija na strimu juce. Twitch cet je mnogo jaka stvar lolo

2. Je l' igra ko slučajno Hearthstone? Zna li mogu li se trejdovat kartice između igrača?

3. Ja danas dobio lika koji me vodio 27:6. Vrhunska je igrica. Igraš ti?

4. Puzzlefox #2870 mi je battlenet ID

5. deluje zanimljivo al mislim da se necu snaci

6. Ja da imam sreće na dotu ka nigma na hartstone ima bih 5k rank

7. Radi kao 2GD. Lik bukvalno igra samo Silencera i evo 5.5k rank

8. 2gd pre svakog gejma uzme i kaže "hmmmm this looks like a silencer game" :D

9. Imam ja sa silencerom 13:2 čini mi se. Stvarno je pub stomp heroj. Možda probam, mada obzirom da dobijam abandon svaki drugi gejm zbog dropova možda uspijem za jedno 3-4 godine.

10. Najbolji wr mi sa silenserom, bristlom i čenom. Redom 84%, 73% i 71%... ali ne mogu se naćerati da igram istog heroja više od 2 dana za redom. To mi je soooo tryhard.

11. Normalno, da se razumijemo, ovo nije onaj gej čen sa kripovima nego mid čen sa burizom :D

12. Je l' igra ko slučajno Hearthstone? Zna li mogu li se trejdovat kartice između igrača?

Ne mogu, a nece ni moci, verovatno nikad

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.