Dota 2

1. Jeste, to je poslednji patch, mnsjm.

Ja igram obicnu dotu, nisam se odao ovom pozeraju i iz principa me drkaju lol i dvojka. Pu! Mozemo kad god hoces, ali nemoj da si nub, jebo sam te usta.

2. snašo sam se s pečom, moj poslednji je bio 1,24

ma nub sam bre, nisam nikad ni bio neki igrač, i to što sam znao sam ispozaboravljao

ja igram trenutačno na garenu

3. Aj onda bi ja mogao digram nekog supporta, nesto tipa dazz da te branim. Sada ne merem, sutra popodne, a?

Igram i ja na gareni, po potrebi je tu i b-net a dotalicious, mrzi me da se registrujem tamo iako je bolja opcija od ove dve.

4. može, možda se javi još neko da upadne u klan hehe

5. Garena je najvece govno koje sam igrao...ustvari, valjda ce biti bolje kad se levelujem, vajlda nece izlaziti tada posle 3 minuta... bvdlga pa me dodajte digramo, igracu veceras..

6. ja cu sutra popodne, doci cu ovde, pa koga bude bilo da przimo keca.

Da, ali najjace je kad mi host liva. Zato uvek igram u sentinelu. Jebem im mater, bukvalno dva kila na midu dobijem i ova liva.

7. negde oko 3 sam kuci, moze tada?

8. jepte se, sto tucete keca, aj dvojke...

9. a, stani, ako igrate preko betlneta mogao sam i ja baciti jednu dvije?

10. ajd uklopicemo se, mada to neko vreme sam u menzi

edit: tomdrile što neš preko garene?

11. pa, igram u igraonici, ako bude instalirana garena hocu. odoh napraviti akaunt sada, posto sam stari zaboravio. Jeste vi visok level na gareni? cujem da ima dosta mh, i livera.

12. ja sam 16, jer cepam preko bneta u igraoni, a garenu kuci

13. Ae neko za dotu keca digramo

14. e tu sam sad, jbg iskrslo mi nesto oko 3

15. Igram ja dotu2 samo zovite kad treba :).

16. moze? Ajde pali garenu ja ti kazem u koju sobu da dodjes

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.