Dota 2

1. i dalje mi nisi ubedio da uzimam refresher invokeru

2. Ti ako ti traju partije toliko da ti treba novi bkb onda mora da igraš nagu na 6k MMR

3. Kakav gejm jbt . Cloud 9 - IG, 78 minuta, ferari ember 2xbfury, mkb, 3xrapier. Ali dobi ih C9 na kraju na mega kripove. Shit is getting real boyz.

4. pazle samo mi nije jasno kako imas 2 dinaja za celu partiju a igras sfa. sniper nije cuo za mantu vidim.

5. i kakav shadowblade to je sranje od itema ali bas sranje pogotovo na sniperu, ja mu nikad ne idem, jeste da nema escape i da je mekan ko kurac al cuvas se i to je to.

6. Хоћеш да играш Ареи? Ај додај ме на стиму Томдрилмеррилин1

7. Pa de si ti covece? U Trebinju? Ae igramo vcrs oko 10.

8. aj za nekih sat vremena, tek sam ustao

9. nisam ja u trebinju aco, mozemo i do foruma dodemo i sacekamo areja

10. Pa odakle ces da igras? Ne mogu ja do Foruma, kod Kace sam do veceras, stizem gajbi oko 10, pa cemo igrati...

11. pa ja sam planirao dodem do foruma digram, mislio sam da si ti vec kuci pa da igramo, jebiga

12. Hoće li neko za jedno sat vremena da igra?

13. hoću ja, odo do foruma samo dosušim kosu

14. Pa de si ti covece? U Trebinju? Ae igramo vcrs oko 10.

Jeaaaaaa! Jeaaaa! Me mid!

15. pazle samo mi nije jasno kako imas 2 dinaja za celu partiju a igras sfa. sniper nije cuo za mantu vidim.

Wardovi i kurir na prvi level jer nemamo suporta i jedan circlet (to izađe na fazon 45 damage valjda). A usrale me haste, dd i invis rune pa sam na lejnu bio fazon 4-5 minuta ukupno. Otjerao disruptora čim sam dobio lvl 3, poslije toga imao free farm. Nijesam denirao kad mi je bio prazan lane jer sam imao ful soulove od lh a i krip sa 2% helti mi pomogne kad pušam. Kulu uzeo u fazon devetom minutu tako.

16. Brate, pa zar nije bolje na "praznom" lejnu da pogine krip junački od kule i tako učini da je ja fistram još dva puta nego da ga pošaljem na vječna lovišta 30 sekundi ranije?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.