U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Inače, je l ima iko ko je nekad razmišljao o kripovima.
Razumijem njihov angažman na početku i njihovu agresivnost kad u 500 range rightklikuješ njihovog heroja dok ste mali leveli. Ali ti ljudi isto to rade i onda kada ih počne oneshotati i wisp.
Nekada kreću da prate protivničke heroje kada poginete od njihove ruke ili im pobjegnete iako znaju da nemaju nikakve šanse protiv njih. To čine ako treba i do protivničke fontante gdje ih čeka sigurna smrt, a vjerujem da i sami to dobro znaju.
Na kraju pamtimo malobrojne pogibije heroja koji su igrum sudbine dospjeli tu gdje su sad i nabačili fensi robu iz italije, dok su smrti ovih hrabrih vitezova čista statistika na kraju gejma. Oni dobijaju igru, ne heroji!
Respekt za kripove! Respekt za hrabre ljude kojih pogine na hiljade u gejmovima koji traju nekih 40ak minuta.
Hvala vam za sve pobjede! Vi ste ih zaslužili!
http://imageshack.com/a/img840/2841/xs4p.png
Znao sam da će alwayswannafly imati najviše smrti po gejmu...
"СМРТ ХЕРОЈА ЈЕ ТРАГЕДИЈА СМРТ КРИПОВА ЈЕ СТАТИСТИКА" - ДЕНДИ, НА`Ви
dobar gejm trenutno, likvid i lgd
lgd ih razbio ju
pazle moje hahaha se odnosilo na lejn fazu, dok si bio na midu jer se zalis na mali dmg a igras sfa koji dobija dmg lasthitovanjem
ahhaa viđeli ste gondara ubicu kurira?! lolooo
Žalim se jer moram da kupim ward i kurira obzirom da niko drugi to neće i uz to nijesam stigao da blokam kripove (mada sa drugim mid herojima često sam uzmem kurira, čisto da povećam šansu da ga neko apgrejduje i kupi vardove na startu)...
Računaj ovako... imaš 39 startnih dmg i 625g na startu. Za te pare ja obično uzmem 2 slipera i 1 circlet i sa tim imam 47 dmg na startu (+ mi neko share 2 tanga)
Ostaje mi 140 golda i mogu slobodno bottle rush. Ali sa 39 startnih damage je teško uzet i last hit i deny na startu
sose brate, mnogo se proseravaš. Praviš dotu važnijom nego što jeste, iskuliraj se malo. Uvek pišeš romane na svaki post (ne mislim zlo, samo kažem)
Ništa lično, ali me nervira što su ljudi od dote napravili biznis i obavezu umesto zabave otkad je izašla dvojka. Dota je zabava, igrica, ne raketna fizika. Mnogi od vas su je tako shvatili i to mi mnogo ide na kurac. Aman ljudi iskulirajte. Gledam osobe oko sebe, otkad je izašla dvojka niko je ne gleda kao igricu nego kao obavezu. Čemu to? Važno je da ti bude lepo, a ne da odigraš pravi plej kako je odigrano na TI. Jeb'o vas TI i svi vaši pro plejovi.
>2014
>Ljudi i dalje misle da sam stvarno sos...
Prvo ima ogromna razlika između dote 1 i dote 2 a to je skill ljudi koji igraju.
Dota 1 se najviše igrala na gareni i vjerujem da svi znaju kako je to išlo
-venge je keri
-jedini heroj kome treba mekansm je lich
-tini se igra sa dagonom i arcane
-furion isto
-A: "pls share courier" B: "NO BUY YOU CHICKEN NOOB FUCKBOBO PUTANG!"
-nije bitno ko je srušio ancient, bitno je ko ima više kilova
-bkb, nekrobuk i kasnije halberd ne postoje kao itemi
-jedini dobar invoker je exort invoker
-lifesteal je jedini dobar orb efekat (i maelstorm donekle ali samo na mirani... koja je naravno late game koji treba da se nosi sa voidom, mortredicom i sl.)
-5 kerija i 5 vladimira u timu
-niko nema rune control
-"imam 1875 golda a oni nam probijaju po midu... hmmm... odoh da upgrejdujem ovaj stout na vanguard jer buyback je bacanje para."
-ako nemaš maphak ne možeš da dobiješ gejm
-ako nemaš maphak a imaš vardove i ubiješ nekoga, taj neko izađe i kaže da si MH-er
-huskar i spirit brejker su najjači heroji i za njih ne postoji counter
-"YaphetS has joined the game; game starting in 5, 4, 3, 2, 1...; loading screen; Player Yaphets has selected Shadow fiend; はまのし just drew first blood on YaphetS; Player YaphestS has left the game"...
Dota 2 pub je neđe između garene i DLG/RGC sa dote 1. Ako neko stvarno misli da je dota 2 puna tryhardova onda nije igrao skill level 2 na DLG đe su ljudi bili ubjeđeni da su zapravo SL3 ali da ne mogu da prođu na taj level jer je igra za pet igrača a oni bi imali bolji winrate da igraju sami.
Da ne pričam o totalno random pubovima u azijskim sobama na RGC... Ovo je zlatno sprem 5 man aoe timova koji su se tamo smatrali jedinim viable stratom.
Rendom RGC -cm pub tipa najčešći:
Sentinel: kristal, ezalor, levi, tini, void
Scourge: lich, zevs, magnus, sven, spektra
Drugi najčešći je 5men push strat često sa lvl 1 aegisom.
Mislim da je sve ukupno bilo fazon 25 viable heroja
...
Niko od dote 2 ne pravi biznis, jednostavno igra je postala takva da ljudi koliko god bili glupi počinju da uče neke stvari i zato više nije sve u skilu nego dosta toga otpada i na dobre buildove, autdraftovanje i generalno drugačiji pristup igri.
Probaj da se sjetiš kad ti je neko u doti kecu dewardova (osim ako slučajno otkrije kad bači sentri zbog invis heroja). Eto, da bi se izbjeglo kaunter vardovanje, što ne bi neko reka đe su sigurni wardovi.
Ili npr. sad kad ljudi rade offlane to offlane port gankove što neko ne bi reka koji su dobri juke spotovi.
Jednostavno niko ti više ne daje toliko prostora da se zajebavaš i autoatakuješ kripove i zato nešto što ti se možda čini sitničarenjem i preseravanjem zapravo može promjeniti gejm u trenutku.
Eo npr. kad panda bači ulti a sam je možeš mu pobjeći sa smokeom. Korisno kad npr. nemaš keša za buyback.
Na doti jedan ti ovo ne bi bilo korisno jer bi panda nakon što te ubije otišao da farmuje anciente dok ne sastavi sangu i jašu kao šesti item ali ođe je šansa da će produžiti da pushuje znatno veća.
EDIT: A i ne razumijem ljude koji ne igraju da pobjede nego da se zajebavaju. Kapiram to u par gejmova (i ja to radim) ali da je to stav prema igri? Po mene je to čisto samo-hendikepiranje. Fazon "hehe, imam skoro 5k golda u 25. min... hmmmm... oni imaju 5 heroja sa disableovima... mislim da je ođe najbolje rješenje definitivno desolator jer je bkb za tryhardove kojima nije teško da ga aktiviraju." ili "oni su uzeli slarka... hmmmm... dobar counter bi bio bloodseeker ali ja ću sad pikovati snajpera jer mi se trenutno najviše igra"
Poslije toga obično cmizdre jer igra nije zabavna. Jebi ga, igrao sam i kantere, nije mi bilo zabavno kad neko igra 30 puta bolje od mene i gađa me headshot AVPom kroz
kutiju na aztec ali nijesam smarao da dođe da se bijemo noževima u močvaru ispod platforme jer je meni tako zanimljivije...
Možda je neko lijen da posječe dva drveta da bi mogao da spriječi protivnika da ga iskajtuje sa ursom ali to što je takvo nešto za njega preseravanje ne znači da nije mnogo efikasnije od čistog došetavanja do istog u lane fazi.
EDIT2: Praštaj, ja stvarno ne mogu da napišem kratak post. Nadam se da te time ne ugrožavam na neki način.
E, ne kažem ja da se u dvojci nije apgrejdovao skil i način igranja. Jeste, to se vidi i to mi ne smeta, već mi smeta što dota više nije k'o što je nekad bila. Ja sam odmah rekao, dota 2 ima grafiku, dota 1 ima dušu. Gledam mog cimera, svaki put kad izgubi ponaša se kao da gubi finale TI jebote, cokće nešto, kuka. KOJI TI JE KURAC ČOVEČE?
Ljudi jednostavno zaboravljaju da je to igrica i da u njoj trebaš da uživaš, pobedjivao ili gubio.
EDIT: Nemaš ti čime da me ugroziš, taman posla, nego mi je samo malo muka od cele filozofije o doti.
Oće biti neko večeras online da fidujemo zajedno?
Ja sam MastiMiDajte u igri pa me dodajte ako hoćete.
Lažeš Semi siso jedna, nema te.
https://www.youtube.com/watch?v=yBe79qDcQmQ
Nisam na stimu trenutno online ali to mi je nick u igri. Ni Blake me nije mogao pronaci, bagujem nesto :D
Ali stvarno, bez zezanja. Daj tvoj nick pa cu ja tebe naci.
Аутор Луди Чак ме је одбио кад сам пожелео да играм са вама под изговором "Има нас 5" Боље да ми је рекао "Нуб си мајмуне, иди играј ЛОЛ" нег што ми је овако безосећајну лаж потуријо. :(
Јебем ти крв, да ти јебем, гледајуће ове расправе, и детаљисање гејмплеја и тактика, помислио сам да јебете маме, да имате бар 60% винова...
Слатко сам се исмејао кад сам видео Пазлову статистику... Највише сереш, а најмање знаш... Али добро, то је тако на овим просторима, увек држе главну реч они који немају 2 благе везе, јеби га...
Од свих статистика, једино је Мастер оф сарма кобјаснијо...
Ризли, Чак, Ремац, и још пар људи су ђене-ђене...
Али ти Пазле, молио би те да се банујеш са теме и да више не коментаришеш тактике, гејмплеј и такото... Види се да си почео пре неких 4-5 месеци максимално почео да играш, јер такво просеравање не може да се чује од некога ко доту игра дуже од годину дана...
Иначе, бацићу вам ник кад га променим (сад ме је тешко наћи, јебен ник), да ме адујете да пикамо мало....
Живи били, велки порасли...:* <3
Stavite u uvodni post nickove svih onih koji igraju sa vukajlije da se mozemo pronaci pa da pikamo zajedno.
ja sam swag spirit