Reakcije

  1. Пеки, мислим да је то неизбежна судбина било чега што постане популарно, тако да не треба разглабати пуно о томе...

  2. Па можда то јесте неизбежна судбина, али мени Вукајлија тренутно делује као матора баба из краја која је била добра риба пре 50 година, и сад узалуд покушава да поврати ту стару јебозовност тако што са 60, 65 година ради пластичне операције и шминка се к'о средњошколка. Није то то баба, боље живи к'о све друге бакуте и умри таква, а не као Рушка Јакић да причаш о младалачном животу у седмој деценији и служиш за спрдачину.

  3. Molim vas, ljudi, posteri su sjebani i tu nema šta, šta ja mogu kad neko nema skor a ima fine ideje, jebiga, može da se zahvali ostalim budalama od posterdžija...Jbt posteri su sjebani i ne mogu se popraviti, zna se koliko bi cmizdrili da se uklone, ali oću da barem ima Vukajlija zdrave reakcije, mislim, da sem definicija ima i nešto što je još zabavno, odabrani posteri jednostavno nisu dovoljni. Ma kako god...

  4. Можда се деси и супротно. Можда трајно мигрира жгадија са дефиниција, и деси се препород. Мислим, ђока, али опет...
    Људима смета то што Вукајлија није оно што је била, што када је споменеш, прво падају на памет постери. Што да не? Они којима су они у првом плану и не треба а се оптерећују дефиницијама. По мени, што се више акценат склони са дефиниција, то боље. Мање ће бити лоших текстова. Добрих ће бити увек.
    Јебига, сајт еволуира, и то се никога сем Каизена не тиче посебно, мислим.

  5. Peki, al ima baba dobru unuku, kad je vidiš oči ispadaju, šlic se sam otkopčava.

  6. Куд оде реакција кад јој дам звезду?

  7. А јесте срање вука нешто

  8. Имао сам пар идеја за реакције, па пошто нисам ни близу 1000, ако неко хоће нек' ми се јави на ПВТ да му дам ту "реакцију". :)

  9. ukoliko ostane samo za prvih 1000 autora nece da preljeva, bar ne ko posteri. mada defke ce opet da ostanu poslednja bitna stavka na sajtu.

    ali nesto mi govori da ce kaizen da skloni to ogranicenje i da cemo svi imati pravo da pravimo ova sranja, onako, demokratski....

  10. укините јеабачу да прави реакције за данас.

  11. спам, понестало ти идеја. видим неке си и обрисо, лепо...

  12. Kad otvorim stranicu sa reakcijama osećam se kao epileptičar pod strob lampom, tako da verovatno neću da ih gledam i pravim. Hoću da kažem samo jednu stvar, nemojte da stavljate bilo kakva ograničenja jer će onda uporni kreteni bezuspešno da prave definicije i postere ne bi li dobili dovoljno poena da prave reakcije. Pustiš sve da prave, ali da izlaze tek posle sat vremena ili posle odobravanja moderatora da neuspešni reaktori ne bi poganili ostatak sajta.

  13. спам, понестало ти идеја. видим неке си и обрисо, лепо...

    Nisam ja obrisao ni jednu, mozda su mi modovi obrisali dve. Ideja mi nije ponestalo, mogu ja dok ne zakuje sajt, ali necu da me ne bi banovali. A i polako mi dosadjuje.

  14. Nisam ja obrisao ni jednu, mozda su mi modovi obrisali dve. Ideja mi nije ponestalo, mogu ja dok ne zakuje sajt, ali necu da me ne bi banovali. A i polako mi dosadjuje.

    Зашто му се правдаш?

  15. Odabrali mi reakciju! Opa!

  16. Ja tek sad vidim ove reakcije, nisam bio na vukajliji par dana i iskreno, mislim da je suvišno.

  17. e jebiga, onda da ukidamo. :/