Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Meni je najjače što sam ja upravo otkrio gifove.
pa kazem ti,koga boli uvo,nek tripuju autoritet,sta vec,ko da je bitno,ako njima ne smeta da transferisu blam,sto bi meni smetalo
vec vidim pitanja na forumu.
A DJE MOGU DA NADZEM REAKCIJE NA INTERNETU!? KUCAO SAM REAKCIJE I NISTA, KUCAO SAM I REACTIONS NA ENGLESKOM OPET NISTA :/
Реакција постерџије на реакције реакцијаша након месец дана реакцијашења на Вуки
http://vgresearcher.files.wordpress.com/2010/10/1262443128690.gif
možte me jebat do prekosutra
Khm, khm, pošto se niko ne javlja...
možte me jebat do prekosutra
Mozemo mi i duze lolololo
Ja ću posle tebe Lukse. Ako oće još neko nek se javi pa da odradimo neku rendaljku na Lemaji.
Taman Petre se skineš mrak
Vi jebite, ja ću reagovati.
nekao ovo bude lekcija svim devojkama - EVO ŠTA SE DOGODI KAD NEMAŠ REAKCIJE!
već vidim novi slogan vuke - BUDI IN - NAPRAVI REAKCIJU!
ja sad ulecem ovako u temu,al me interesuje kad ce se pusti ovo za obicnu sirotinju?
http://www.delijeshop.com/user/include/delije/images/items/majica_reakcija_1.jpg
Taman Petre se skineš mrak
Šta ti je bijeljinska mraka, kako je pokupio zonfe po vašerima i poselima ;-)
Da ponovim ono što sam već ranije rekao, reakcije su odlična i kreativna novina u razvoju sajta. Kaizen je pokušao da bude radikalniji i da napravi veći skok u napretku odjednom onom novom verzijom, ali taj put je uvek rizičan.
Uglavnom, dok se promene dešavaju polako, a suština koja ljude dovodi i drži na sajtu ostaje ista one mogu biti samo nabolje.
Sitna primedba koju imam odnosi se na raspored statistike na profilu. Delovalo bi kompaktnije da se one tri kocke sa brojevima definicija, postera i reakcija malo razmaknu, tako budu ravne sa ivicama kvadrata u kom je prosek, komentari itd.
To je sitno, ali ružna je ona rupa, a ne mislim da bi valjalo bombardovati autore sa još novina ovog trenutka.
Може ово, буде добрих фора, није лоша идеја док год се не дира у старо :)
ma do jaja su reakcije, super je fora (iako će naravno klinci da sve totalno ujebu), al ja NIKAKO ne mogu da se pomirim sa nazivom! čuš! reakcije!
bolje da su akcije
У реду је, Лемајић, схватили смо. Понављаш се.
Иди просветљуј женскадију на оној теми.
Smorile su i pre nego što su se pojavile
ah te REAKCIJE