Paprikari Leskovac

1. Ima li Leskovčana na Vuki? Često pitam Vukajlijaše odakle su, još ne naleteh na odgovor Leskovac, počinjem da mislim da sam sam ovde...

2. нема, сви печу паприкама и једу пљеке, па због тога.

3. Da vam nije naših pljeka pocrkali bi gladni :D

4. Ima, kako nema, basisto methodisto :)

5. Da vam nije naših pljeka pocrkali bi gladni :D

Ma hajde, ja opevah te specijalitete što nose naziv leskovački odavno :)

6. i ja uzgajam prike a nisam iz leskovac.

7. nema ništa lepše od pohovane paprike sa susamom i svinjskim vratom :)

8. e viš, nisam se setio da pohujem sas susam...fala na predlog:)

9. ja jednom probao ribu sa prezlama i susamom (fazon bečke, ali u prezle umešaš susam) i od onda sve tako pohujem :)

10. curina keva prošle godine spremala neku piletinu u kockicama sa susamom, pa ova ponela to u stan, ma sve sam pojeo u mahu:)
    edit: jok i nije oftopik hahah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.