Prijava

Ovo je tema za pljuvanje mene,i kritikovanje mene, SAMO MENE, ne drugih, itd,

ovde mozete reci sve sta vam se o meni ne svidja, necete biti banovani osim ako ne kacite porografiju, ne spamujete previse,ne vredjate druge i mene na fazon "jebem ti mater" itd.

Dakle ajde...pokusacu da vam razumnno odgoavram

Ти ли си модератор?

Избрисао си ми постер цаво!

plagijat!
a jos imas i izubijanu facu, tako da nije humano...

Daj bre zaključavajte ovo govno.

Ja probao da pljunem na tvoj avatar, al sam omašio i pogodio onu reklamu desno. Jebiga.

Pičko jedna, banuješ čoika jer je napiso glup vic .. Pa napiši i ti jedan da vidimo kakav tvoj bistri, britki, moderatorsko urnebesni humor :pederski smajli:

verujem da bi banovo i on mene da je mogao

Pa onda bi njega napušio jer je tebe banovo, kad bi otvorio temu da ga napljujem.. Šta je sledeće, banovanje jer slika nije dovoljno smešna za nečiji haj level humor ?

Sad ne znam jel ova tema da ti vidiš u čemu grešiš, ili je zajebancija, ili je čisto narcisoidna. Ali lepo je da je neko otvorio temu da ga napljujemo..

ajde recimo da je tema da vidim u cemu gresim...ovaj sto sam ga banovo je moj dupli, tj odglumio sam da neko pise glup vic i da je taj neko banovan, a to sam radio radi zajebancije neke sto sto sam pricao sa jerichom i bushidom da temu upropastavaju klinci glupim vicevima

E jebga sad si me izradio Ronaldinjovom fintom..
Ma neam pojma kao ni većina autora. Sad da se neko javi i kaže Sose pičko ne radiš ništa na sajtu, ne čistiš postere, reakcije i definicije a i kurčiš se kako si postao mod.. Ja sam za tiraniju na sajtu, kao što je nekad u sretna vremena bilo, kakva demokratija kurac palac.
Previše si kratko moderator da bi čovek uvideo bilo kakvu crtu tvog internet karaktera, al čim si cimer sa mojim komšom nisi tolko loš čoik.
Aj da te ne hvalim na temi namenjenoj za pljuvanje, napuši mi se kurčine.

JA JEBEM STRAŠNO STRASNO!
vozdra Sosu, dobar dečko.

smor na forumu,m?

објаснијо ми како се преноси у други ред на чету али не до краја, тако да и даље то не знам, а кацам га пито да доврши започето, реко ми да се играм и да ћу провалити.
ОЋУ СВОЈЕ ДВОРЕДО ПИСАЊЕ, НЕЋЕТЕ МЕ ПРЕВАРИТИ!

Шоми
објаснијо ми како се преноси у други ред на чету али не до краја, тако да и даље то не знам, а кацам га пито да доврши започето, реко ми да се играм и да ћу провалити.
ОЋУ СВОЈЕ ДВОРЕДО ПИСАЊЕ, НЕЋЕТЕ МЕ ПРЕВАРИТИ!

necu da ti kazem, ko te jebe, snadji se, i ja sam sam skonto, reko sam ti dosta da napredujes

Čujem da si programer, koji programski jezik radiš?