Наомраженије ЈЕБАЊЕ

1. Сви смо волели да јебемо на теми јебање али ево сада, када је све то иза нас, можемо да се осврнемо и сетимо се шта нам се ту није допадало и нервирало нас. Стара је изрека: Свако јебе како зна и уме, али то је ипак само утеха за дебиле. Неки су јебали маестрално неки су се копрцали а ово је тема на којој пишемо чије или које конкретно јебање нам је срање.
    Мени је топ унутрашњег духа увек изазивао епи напад.

2. umm... a jel samo jebanje, ili i autor? msm da proširimo temu, da ne bude samo jedno pitanje u leksikonu....

3. чије или које конкретно јебање

Пажљивије читај :)

4. Мом другару се заглавила кола у неком песку и видео то један таксиста, и каже му:
    -Саће дође мој колега морж са лубеничарем.

5. Ja sam samo jednom pojebao tamo i nije mi se svidjelo. Zaoprave nisam nikad, ali sam čuo da je strava.

6. aha, aha, tek sam ustala, pa mi koncentracija na nuli! jaoooo što sad imam suuuuper ideju za temu!!!! vaši jutarnji rituali!!!!! to će biti hit!

7. мислим да то већ има :))

8. aahhahahahhahah e jebiga!!!!!! sve dobre teme su već postavljene!!!!

elem, da se uozbiljim, ja na ovu temu ništa nemam da dodam, ja sam bila samo simpatizer, ali ne i učesnik jebanja....

9. Ovo je genijalno.

10. nisam dovoljno praito temu da kažem ko je najgori, al znam koji mi je najjai post...

Podvlačim pičkom

reče zmia i objasni jebanje... sve poslije je bilo njah

11. E, a ovo je vec kvalitetna tema, suvi kvalitet.

12. meni je arčenje bilo onako tjah, a jako sam voleo tiborovo szigotarenje sa nadstrešnica.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.