Lol mislim da sam na fejsu imao militardu i sedamsto miliona onih čipova kad su me hakovali. Neke 2009 fazon. Milion se prodavao za pola evra do evro fazon pa vite. Ja se logujem kae fejs zadnji put ste se logovali iz singapura i promenili šifru. Kad umro nijesam
Otad neulazim. Odem uzivo na penzionerski 1 k dinara 9 igrača i jednom možeš da se dokupis max pucaš 2 max dobijaš 16. Taman
Zes,in medias res.
Mogu li preko neta da dobijem kintu a da pritom ne ulozim nista,na umece,postoje li takvi turnir
Mozes da uzmes kintu na livestar pokeru sa planet wina 365, imas freroll-ove, svakog dana, i cini mi se da je ukupna nagrada oko 5 eura, medjutim ima grdilo ucesnika, recimo oko 800 njih se prijavi, a nagrade budu recimo do 20og mesta, pa ti prvi max dobije oko 1.20 eura
Seo za sto gde je maksinalan ulog 40 soma. Posle malo vremena dogurao do milion, bez ijednog re-buya koliko se sećam. A samo neki sa hiljadama osvojenih ruku glume ludilo, razbio sam ih kao pičke. Plus glupi Arapi koji stalno blefiraju. Imao bih više da me jedan nije za veliki pot navukao ljuto, mimo toga sam ih pelješio.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Lol mislim da sam na fejsu imao militardu i sedamsto miliona onih čipova kad su me hakovali. Neke 2009 fazon. Milion se prodavao za pola evra do evro fazon pa vite. Ja se logujem kae fejs zadnji put ste se logovali iz singapura i promenili šifru. Kad umro nijesam
Otad neulazim. Odem uzivo na penzionerski 1 k dinara 9 igrača i jednom možeš da se dokupis max pucaš 2 max dobijaš 16. Taman
momci skinite sesire pricamo sa fil ajvijem licno
fil ajvi - kupa se
Ako je 16 maksimum to znaci da samo pobednik uzima nagradu,nekako neprimamljivo.
Taman je to. Da idem na otvoreno da me neće krenuo bi da se vadim i kola i gaće bi ostavio. Som sam i znam to i ne idem zato
pqre
Kes gejm je zajeban,drugaciji je to poker.
ko ce da me nauci pravila pkera, odpocetka osnovna pravila itd, platicu mu 600 din na racun
eo ja
da ne igra neko od vas poker na nbgd-u u poker fejsu ili u zemunu u klubu M?
Igrao sam ja u m-u ranije, sada igram u tronu najcesce i nekad u grandu ako je u tronu losa igra
Mogu li preko neta da dobijem kintu a da pritom ne ulozim nista,na umece,postoje li takvi turnir
Mozes da uzmes kintu na livestar pokeru sa planet wina 365, imas freroll-ove, svakog dana, i cini mi se da je ukupna nagrada oko 5 eura, medjutim ima grdilo ucesnika, recimo oko 800 njih se prijavi, a nagrade budu recimo do 20og mesta, pa ti prvi max dobije oko 1.20 eura
ovo je kad sam bio u kanalu lol
http://i.imgur.com/3K7QKTh.jpg
edit
realno ajvija svi jebu online ovih dana, msm da je na ft online drugi najveci gubitnik posle hansena
A fazon turniri gde je buy-in oko 5 €,koliko bude prijavljenih,i postoje li turniri sa tako malim ulogom?
Lepi, postoje turniri i sa 0.02 buyinom.
Napravite nalog na poker strategy i dobijate 50$ free na nekom od sajtova. Mozete da birate izmedju osmica, fultilta i jos nekog sajta cini mi se.
Koliko treba da napravim od tih 50 $ da bih mogao da podignem?
Verovatno ne mogu odmah..
Seo za sto gde je maksinalan ulog 40 soma. Posle malo vremena dogurao do milion, bez ijednog re-buya koliko se sećam. A samo neki sa hiljadama osvojenih ruku glume ludilo, razbio sam ih kao pičke. Plus glupi Arapi koji stalno blefiraju. Imao bih više da me jedan nije za veliki pot navukao ljuto, mimo toga sam ih pelješio.
http://s13.postimg.org/u83xellyv/Capture.png
брт јеси свестан да ово нису праве паре?
Jesam, nego sam se nešto danas iznervirao, pa rekoh da bacim svog gnev na Arape.