čekajte, ljudi polagano.
loksi i raleQ, prekinite sa međusobnim prepirkama ovdje, obrisah ponešto vašeg spema i još ću,
jebaču, na prethodnoj strani it napisah zašto ne može džanki. čudno ali... previše je kvalifikovan. :)
EDIT: tj. sad na ovoj strani, nakon što je spem obrisan.
@Lula Ok, izvinjavam se. Ako bi mogla da pises moje nadimak sa velikim pocetnim slovom bio bih zahvalan. RaleQ. Ne moras da pises Mr, posto si moderator.
I da kontam da se ovo kvalifikuje kao spem, ali moram da ti odgovorim.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Aj...semjueleldzekson.
Izazivam srnu. :3
Turtleboy
http://ameranth.files.wordpress.com/2012/01/knapp01.png
ja bih umesto YEAHBATCH
svi upareni do sad...
Ajde Dzanki, imas licencu. Koji kurac da se takmicim kad ne mogu da skupim 5 poena na defki za 2 sata?
Može jedan Chavez sa svim specijalnim efektima, za poneti.
EDIT: I kolu, da gasim ako sam se zajebo..
http://vukajlija.com/forum/teme/40728-dd-dueli-definidzija-pocelo-izazivanje?strana=9#post_1888366
Eto parova.
uparih vas.
jebaču, zašto odustaješ pobogu?
u svakom slučaju, ne može džanki, mora biti neko sa mnjim rangom, konkretno od 287. pa naviše.
YeahBatch, prijavio si se za izazivača, ako ne izabereš protivnika, onaj ko ostane neodabran prolazi par forfe. Probaj, možda te usere odlična tema?
Rale, kad sve uparimo biće određeni termini igara. Prati temu.
čekajte, ljudi polagano.
loksi i raleQ, prekinite sa međusobnim prepirkama ovdje, obrisah ponešto vašeg spema i još ću,
jebaču, na prethodnoj strani it napisah zašto ne može džanki. čudno ali... previše je kvalifikovan. :)
EDIT: tj. sad na ovoj strani, nakon što je spem obrisan.
Evo brišem ja Lulo, ne znam što se prepirem sa.. Neću da upotrebim taj naziv opet, prošli put sam ban dobio zbog toga. Sve 5. :)
@Lula Ok, izvinjavam se. Ako bi mogla da pises moje nadimak sa velikim pocetnim slovom bio bih zahvalan. RaleQ. Ne moras da pises Mr, posto si moderator.
I da kontam da se ovo kvalifikuje kao spem, ali moram da ti odgovorim.
loksi i mr.raleq - posljednja opomena za spem. dokle bre više, gugućite na peveteu :)
devetar i luks - nemojte se ovdje dogovarati za termin, zatrpavate temu a još biramo parove.
mr.rale, ne znam da l' vidiš da sve pišem malim slovima, nemoj da te pogađa :))
Evo, mogu li ja umesto YeahBatch-a? :)
može, rč pribilježen.
Imam muda.
To! Ja biram prvog sa liste. Kako vidim, to je Penzioner.
pa đe sam ja