DD: dueli definidžija

1. То ми речи :)

2. Evo ja bih da izazovem Kuplunga, ako je slobodan...

3. Френки Њилде, ако је слободан?

Kuplunga, ako je slobodan...

Sa takvim papučarskim stavom nikada nećete jebati.

4. jao, emose, samo kad si ti jebač. tišina

5. Ja koliko sam upratio vidio sam da je frenkie wilde ostao slobodan, ocu njega ili ako nije da mi kostic napise ko je osto da se ja ne peglam i da ne listam ove strane(on je umodovan bas zbog ovakih poput mene jer smo aljkavi i lijeni)

6. aj dodajte i mene, ako nije proslo to prijavljivanje i ako nije problem ako se tu ne pojavim, jerbo more bit dbudem imo kake obaveze...

7. prijave su završene a spisak slobodnih primača evo vam ovdje, ja ništa drugo ne mogu da pomognem, sajt mi poblesavio
    http://vukajlija.com/forum/teme/40728-dd-dueli-definidzija-pocelo-izazivanje?strana=9#post_1888366

8. Ostali su za izazivanje:

gusti sok
    reme
    buri
    mlatoni
    manijak
    v for vagina

9. Posto frenki wilde nije slobodan onda cu ja vaginu da uzmem

10. lololol niko ne smije nami na crtu... ajte pičke, pustićemo vas da pobijedite...

11. ма дај, ово је курац!
    два дана нисам био на сајту, и сад испушим јер сам касно видео. аупичкуматерину, баш. да знате. E!
    мучки и педерски, лепо пише да је рок до 22. у поноћ, зато нисам ни журио.

12. ču njega, 2 dana nije bio na sajtu! nemoj da se ponovi, ščuo! :)

13. ма сад ми је криво, једва сам чек'о неки компетишн, и вид'... тако сам испушио и за први куп. јебига, био јуче поподне последњи пут, и зајебах се што сам лајферисао мало, сад видим. никад више нећу да лајферишем!!21

14. JEBA GA! Kur moj :( Na sopstvenu sa'ranu ću da zakasnim kakav sam bolid!

15. Nek' je sa srećom svim takmičarima, aj zdravo!

16. A ša bi sa Benisijom i mnome? Ja mu već obećo kurac, kako sada da ispalim?

17. Пријављујем се.

18. Пријављујем се.

:D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.