Je li deda šimejl?

1. ovo pitanje mi pade na pamet prije minut.
    dakle, gledajuci ovu sliku koja predstavlja logo milog nam sajta

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50272_18691328060_6652130_n.jpg

jasno zakljucujemo da je u pitanju stariji muskarac, sezdesetih godina, krajisnik u dobroj kondiciji. od miloste zvacemo ga deda.
    e sad, s druge strane, nasem sajtu uvjek tepamo sa "Vuka", i osim ako ja nisam pogrijesio akcente, pa Vuka ustvari zavrsava kratkouzlaznim akcentom na "a", a ne dugosilaznim, onda je jasno da je Vuka zenskog roda.

dakle deda je Vuka - deda nosi zensko ime- je li deda šimejl?

2. je li deda šimejl?

НИЈЕ !

3. Ne znam, al' se ocigledno drogira. Vidi mu oci.

4. keni, čiji si ti dupli?!?!??!?

5. Uskok
    Ne znam, al' se ocigledno drogira. Vidi mu oci.

'naci simejl droger?! auuu jebeno!

6. Има тема и за ово, већ је ријешено, Вукајлија је мушко

7. ali zasto onda Vuka, smare?
    zasto kazemo vuka se ubagovala, vuka je propala, vuka je pobjeljela, i tako to...?

8. Зато што нам је лакше, навикли смо тако, исто као МАЛБОРО, СТИРОПОЛ, СКАЛПЕР итд... Бар ја тако мислим, навика

9. nikada nijesam rekao Vuka, defka, i sl. osim evo sad. Vukajlija, Definicija, ostalo je degute

10. Isto ko i Žare i Goci. Goci je muško, a više liči na ženski nadimak od Gordana na primer. A svi znamo da Goci legenda ne mož bit šimejl, padaga jebeš. Iz čega izvlačimo zaključak da ni Deda nije šimejl. Ko što si reko

krajisnik u dobroj kondiciji

11. The Big Dipper
    Вукајлија је Фрања Јосиф....

lolo gle stvarno

Kalashnikov
    Isto ko i Žare i Goci. Goci je muško, a više liči na ženski nadimak od Gordana na primer. A svi znamo da Goci legenda ne mož bit šimejl, padaga jebeš. Iz čega izvlačimo zaključak da ni Deda nije šimejl. Ko što si reko

moze biti, moze biti....

Роки Билбао™
    Deda je peder.

znaci furundzija? pa voli da ga zovu zenskim imenom jer se tako vise uzivi u ulogu?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.