Imam problem sa čitačom, ubacim ja prazan CD ili bilo koji CD/DVD i ono kao da nisam ni ubacio, ne prikazuje mi se ništa u My Computer, ni ne otvara mi one prozore. Ne znam šta da radim, može pomoć?
Лоло ово је као кад на локалној телевизији има емисија у којој је доктор и нађе се нека баба паметна да назове па га пита шта јој је јер је боли нешто у стомаку.
Ако имаш ЦД са четкицом тури га унутра да прочисти читач, ако немаш нема везе, пробај мало да га очистиш, мада је то тешко. И онако ти је читач на издисају, издвој десет јура и купи нов.
Нема разлога да сикћете на дечка кад је овај подфорум и уведен да би се за свако питање отварала нова тема. После су тек поново откључали разноразна питања.
Hvala vam puno (ne svima). Ma problem je što oću ćaletu da narežem film na DVD i sada ne radi, puf. Sad' ću da izvadim čitač pa ću ga prebrišem, ali ne verujem da će da radi. Tako kad' budem kupovao novi čitač uzeću i RAM i novi procesor. :)
Hvala u svakom slučaju.
I u opisu podforuma piše ovo:
pod tačkom razno - diskusije, interesovanja, pomoć ...
Zato ne morate odmah da me napadate i spemujete, jer je pomalo detinjasto.
Лоло ово је као кад на локалној телевизији има емисија у којој је доктор и нађе се нека баба паметна да назове па га пита шта јој је јер је боли нешто у стомаку.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Imam problem sa čitačom, ubacim ja prazan CD ili bilo koji CD/DVD i ono kao da nisam ni ubacio, ne prikazuje mi se ništa u My Computer, ni ne otvara mi one prozore. Ne znam šta da radim, može pomoć?
Реинсталирај систем.
Zbog čitača? Pa valjda postoji neki lakši način sem toga. To sam znao i ja sam da bi mogao :)
Ne radi autoplay, ne cita diskove, ili ne vidi DVD?
Koji kurac otavaraš temu.. Pitaj na raznoraznom pitanju
Ništa od toga ne radi, ubacim bilo koji disk, nema autoplay niti bilo šta.
Ja sam se iznervir'o jer sam lepo postavio pitanje, a dobio glup odgovor identican sa pocetnim postom.
Jebiga!
Onda je mozda prljav laser pa nece cita.
Kupi novi citac.
Мораћеш на каблове да пушташ дискове.
прс'о читач, издвој лепо 15-20е и купи нов. мада не знам ни кој' ће ти курац, користи флеш, ја нисам убацио диск у комп сигурно годину дана.
Који ће ти курац флеш, користи интернет, ја нисам флеш убацио у комп сигурно годину дана.
Гонсе, ја сам имао исте симптоме, и после тродневне консултације са интернетом и хазарима морао сам да пазарим нов читач, јебига.
+1
ajd sad da za ama baš svaki problem i svako pitanje svako od nas otvori temu!
Ако имаш ЦД са четкицом тури га унутра да прочисти читач, ако немаш нема везе, пробај мало да га очистиш, мада је то тешко. И онако ти је читач на издисају, издвој десет јура и купи нов.
sunshine
+1
ajd sad da za ama baš svaki problem i svako pitanje svako od nas otvori temu!
Šta vi kostićujete? Ima moderator koji će da zaključa ako misli da treba.
Нема разлога да сикћете на дечка кад је овај подфорум и уведен да би се за свако питање отварала нова тема. После су тек поново откључали разноразна питања.
Ау ја мислио ово у разноразним питањим кад оно у разно, ко га јебе ипак.
Hvala vam puno (ne svima). Ma problem je što oću ćaletu da narežem film na DVD i sada ne radi, puf. Sad' ću da izvadim čitač pa ću ga prebrišem, ali ne verujem da će da radi. Tako kad' budem kupovao novi čitač uzeću i RAM i novi procesor. :)
Hvala u svakom slučaju.
I u opisu podforuma piše ovo:
Zato ne morate odmah da me napadate i spemujete, jer je pomalo detinjasto.
Sli svejedno, vidis da si otvorio temu, a nije drugu stranu dostigla :)
Pitas u raznorazna pitanja, i tu ljudi zalaze.
И ала овај Гонс трансферише.