U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da se tebi, momak, nisu pojebali kablovi. Pogledaj da li ti je ATA kabl dobro ustekan i na ploci i na drive-u.
a šta si ti utirpovao da si mirođija? drvenu advokatu!!!
a ko tebe NAPADA?!?!? je li, majke ti paranojo, od kad je iznošenje mišljenja NAPAD?!?!?!? kako smo te NAPALI?!?! i jel ti to imaš neku podsvesnu fantaziju da budeš NAPADNUT?!!? pored toga, ne spemujemo, nego iznosimo mišljenje o otvaranju TEME, daklem odnosi se na TEMU te samim tim nije odstupanje od iste.
ako nisi hteo da ljudi iznose svoja mišljnja, onda nisi trebao da otvaraš temu, i onda kada neko kaže šta misli ti ga odma napadaš da on tebe NAPADA! i još nas vređaš da smo DETINJASTI! jer smo izneli mišljenje... e svaka ti čast majstore, stvarno si neverovatan čovek!
ej čuš! mi njega napali.... svašta....
od sad pa na dalje i ubuduće nemoj da mi se javljaš na ulici!
Lemaja gde su slike, ja jos nisam dobio?
jao jeri, pa ja dva puta slala... e! možda mi je dvd čitač nešto zabagovao! sutra kupujem novi, pa ću ponovo da probam! :**
Otvori temu mozda znaju neki sta ti je sa citacem ololol
misliš?! a mogla bih!
Pa mogla bi.
Sta znas, ima dosta ljudi koji se razumu u kompljutere.
Saljem ti flesku post ekspresom, vidis kako su nepredvidivi ovi rezaci-citaci. Nabaci slobodno koju vise, nece da se baci! :*