Prijava

Mnogi su umni ljudi lomili glavu ovim pitanjem i teško se može reći da ga je iko dokučio. To je zato što se niko nije udružio sa forumdžijama. Dakle, hajmo da skontamo odgovor na ovo vekovno pitanje i odnesemo zajedno odgovor na grob Martina Hajdegera, o trošku Kaizena. Ko je za?

ја ћу да одговорим кад скапирам наслов. лололо

Зато што је и ништа само по себи нешто.
За.

Protiv jer se i svakakvo nešto na kraju pretvori u ništa.

Dok se navarim znacu odgovor na ovo pitanje

braćo, to nije isto, nemojte da oftopikujete. otvorite posebnu temu za kokošku i jaje. predlažem i jednu za kvadraturu kruga, kao i za idejni projekat perpetuum mobile.

Не знам да ли има везе са темом, али друг и ја смо пре неки дан причали о бактеријама и тим неким говнима од којих се разбољевамо, курац палац. И онда смо упали у жешћу трипчину кад смо почели да размишљамо о томе како смо можда и ми неке бактерије у тамо неком свету изнад нас, а да су фабрике која загађују ваздух у нашем свету, у ствари узрок настанка болести у том свету испод којег се налазимо :)

Ništa je samo izmišljena gramatička kategorija kako bi se dobio opozit reči nešto. Sad i ja serem al ajde.

Ovo je logicko-lingivisticko-metafizicko-transcedentno ontolosko pitanje. DakleM, ako bice jeste, onda nebice nije. Drugim recima, ako bice nije, iz toga proizilazi da nebice jeste - sto je nemoguce, tj. apsurdno.
(losa parafraza Luke Prosica, svetskog megacara i velikog obozavaoca Hajdegera)

čisti bitak jednak je čistom ništa, u njihovom dijalektičkom jedinstvu - bivanju, u apsolutnom početku sebe još-uvek-ne-znajućeg apsoluta kao metode

samo da se zapljunem pa cu postovati kad zakljucaju

Tiboru se srpski popravio, nemojte ga ugnjetavati, covek napreduje pisuci po forumu!

Tibor se posrbio brate Srbine BOG ČUVA SRBE

Tibor je sad veci Srbin nego Kusturica, da ne kazem Nemanja!

Kada nešto postoji, a ono je zapravo ništa, to znači da ništa ne bi postojalo kada ništa ne bi postojalo, što znači da ni to ništa ne bi postojalo da ništa ne postoji. Kapirate?

A šta bi bilo kada ne bi postojao svemir? Kada bi ceo taj prostor nesta sa sve planetam, zvezdama, pičkama materinim i ostalim nebeskim govnima?