★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. Их бин швајне!

Kod koga si ti učio nemački?

2. Их бин швајне!

lolololo

3. Их бин швајне!

Ahahahahaha!

4. Ја не учим немачки, ја га РАЗГЛАБАМ!

5. Bogami si ovde razglabao :)))

6. Морао сам нешто да ставим да се насмејете! Мора мало оптимизма да буде пред овај окршај за 15 минута... :Л

7. Ja obično kažem "Jebo mu ja pas mater" :))

8. Јебеш то! Мени Пуја рекао да серем по форуму... Каже, тако ћу да добијем насловну. А ја се напалио к'о млад мајмун... :)

9. Шанзам ми је послао један сумњив ПВТе... Каже:

Smem li da pomenem ovu Didi? :)

Дира ми рибу за рибу! Не мож' то...

10. И још је ставио смајли да би ми се ругао у лице, РИБЕТИНА!

11. To ti je ko tanjir meda - koliko god razvlačiš po sredini uvek se ponovo skupi :)))

Ako je smatraš porodicom, stavi mu do znanja...

12. Ali da znaš kakvu sam srceparajuću priču ubacio! Ko titanik!

13. Ма зезам се... Добар је он... Видећете у мојој дефки... Скроз сам га похвалио...
    :хохохох најзлији осмех на свету који може да се испусти у овом тренутку:

14. Ali da znaš kakvu sam srceparajuću priču ubacio! Ko titanik!

Још осам минута, наглашавам ОСАМ, па ћемо видети! :)

15. Знаш да Давид побеђује Голијата! хахахах

16. :Johnny odrađuje poslednju turu od 1000 sklekova i sprema se za ulazak u ring:

17. Знаш да Давид побеђује Голијата! хахахах

Daj pa vidiš li taj strah u njenim očima lolololo

18. Ne bi se ja opuštao - zajebane su ove sitne ribe, biju ispod pojasa. Ne mogu da dohvate iznad. :))

19. Što mi niste dali nekog seronju, ovaj Džimiks ko margarin jebote. Na leba da ga mažeš. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.