★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. Упишидер мене тамо, мислио сам да је нека будалаштина, каунт ми ин мадафаказ!

2. Obzirom kol'ko ste najavljivali, očekivao sam nešto bolje...

3. Obzirom kol'ko ste najavljivali, očekivao sam nešto bolje...

+1

4. Ултимејт фајт је погрешан назив за ММА (Миксд маршал артс - Мешане борилаче вештине) а потиче од најјаче и највеће организације која је започела и комерцијализовала спорт, Ултимејт фајтинг чемпионшип илити УФЦ. То као кад би фудбал назвали Уефом, или кошарку звали Енбиеј. Ето, чисто да кажем, мало историје и нових знања није на одмет.
    Иначе, пријављујем се.

5. pfff trt! ja mislila da će da uvodite neke nove funkcionalnosti na sajt, kad ono presipanje iz šupljeg u prazno....

6. Obzirom kol'ko ste najavljivali, očekivao sam nešto bolje...

+11213

7. Zanimljiv...turnir:)
    preskačem ipak.
    Ali to ne znači da neću onako mučki i pičkarski da nabodem flajkom nekog s leđa od dvojice koji se odmeravaju,lolo

8. da li će učestvovati moderatori?

9. Ako se prijave i ispune uslove - ja neću. :)

10. Упиши ме ту...

11. Ултимејт фајт је погрешан назив за ММА (Миксд маршал артс - Мешане борилаче вештине) а потиче од најјаче и највеће организације која је започела и комерцијализовала спорт, Ултимејт фајтинг чемпионшип илити УФЦ. То као кад би фудбал назвали Уефом, или кошарку звали Енбиеј. Ето, чисто да кажем, мало историје и нових знања није на одмет.

Koga zabole? I pastu za zube zovemo "kaladont", pa nikom ne smeta.

Elem, odlična ideja, podržavam. Šteta što sam sprečen da se igram ovog vikenda.

12. Nekako sam se nadao Agilnom i Kurajberu - to bi bio duel za pamćenje :)

13. Opet glupo takmicenje...

14. Упишите мене и гооомнаааааа

15. Bruce, definiši pravila ponašanja za navijače. BTW, ne želim da učestvujem, nije to za mene.

16. Nije loše ovo, ali nemam vremena. Mogu misliti kakvi će pančevi tu da padaju. :)

17. za navijače važi pravilo broj 1 - sve ostalo je nebitno...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.