★ VUKAJLIJA ULTIMATE FIGHT ★

1. има два Шомија, стављајте 23 кад мислите на њега ко што му је у нику, да не дође до забуне.

Sučka, a? :)

2. I niko ne podržava ideju sa prozivanjem u rimi?

3. ја прочит'о све сад. па добро. прво је коло, нико није уходан, биће ту мислим доста боље пљувачине, пошто овде има срања и дефиниција писаних "тек онако". иако сам у почетку био против, мислим да ћу овде да сабијем и свима се попишам у очи, ОПААААААА

4. Snoop, prozivanje u rimi ima temu RAP competition - odatle delimično i ideja za ovaj fajt...

Aco, nema drugo kolo - ovo ti je sve odjednom :)

5. Snoop, prozivanje u rimi ima temu RAP competition - odatle delimično i ideja za ovaj fajt...

Ma znam nego mi ovo zanimljivije. :)

6. аа, сад сконт'о. мени реме рече да ме чека у финалу, па ми је сад нејасно.
    шта, само овако, написали по дефиницију, чија има најбољи скор иде на насловну, и то је то? пф, ако је тако, курац, очекив'о сам да више траје.

7. Ne ide ova defka na naslovnu, ide NEKA defka najboljeg autora - nije lepo da vređanje ide na naslov, pa makar i bilo igra. Ali zato traje 24 sata, inače bi samo ispalo kao neki mali Kup, što nije cilj.

8. Mene je jebao internet i juče i danas. Evo sad sam izbacio definiciju, pa je uzmite u obzir ako hoćete :)

9. Брус шта значи сучка лоло?

10. Šomi, bukvalno znači ovo, koristi se kao izraz "Poterao ti sučku, ili uterao ti sučku" u smislu strah u kosti, frka ti, povlačiš se iz svađe :)

Dosta ga koriste vojvođanski doseljenici iz okoline Crne Trave...

11. LJOLJ AJMO BEŽANIJA!!!!! ZA OBIČNE AUTORE!

12. Šomi na svečanoj promociji svoje definicije kojom pokušava da me dotakne:
    http://www.youtube.com/watch?v=VbHJLnTkbec

13. хахаха ладно ми је неко рокно минус након овог Главновог поста, каква прљава кампања!
    КЛИКНИ ПЛУС, ЗА БОЉУ ВУКАЈЛИЈУ

14. Cp6uja na 3 mora. Glasaj za Raleta.

15. Sloboda Seselju, minus Lamici.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.