Tepački klub "Vukajlija"

1. Dub
    Dragišiću, zašto pišeš kao Sanja Marinković? A, b, c...

РЕТОРИЧКО
    http://static2.fjcdn.com/comments/I+see+what+you+did+there+_96a8a1876f7ddc04c8ad3fdf27667894.png

2. hahaha koja konverzacija

3. Mada, razmišljam, jebemu mater, imam prijatelja u Gracu koji radi MMA ligu neke tamo Evrope, kaže da su dobre pare, dobija između 10 i 15 milja eura za meč fiksno, kaže da bi se ja uklopio u to, imam taj krvnički insekt.

4. Koliko možeš imati mečeva godišnje? Da si u top formi, i ne primaš robovske batine svaki meč?

5. Haha, kako bi se počeo Skočko drogirati sa tolikim parama. :)

6. On ima 4 godišnje al' mora biti vrhunski fizički spremljen.

7. Pitaj Van Dama. Njega uvek otkinu od batina, ali on uvek na kraju pobedi.

8. Morao bi samo time da se baviš. Samo tening, dijeta i medecina.
    Jel ima taj tvoj iz Graca još neko zanimanje ili živi za fajt?

9. Radi u nekoj fabrici viršli. Al se pravo primio za ovo, kontam da će da se opredijeli za to ako bude imao imalo prilike.

Mada to treba jebenog vremena odvojiti, znam koliko ja treniram za neko polu-amaterski nivo jebene ju jitse, a kamo za mma. Mislim da bih ja morao od ovog momenta prvo trenirati jedno 2 godine da bi mogao ući u ozbiljan meč.

10. Kako se zvao onaj mma lik što je teško bilo oboriti, bio je prvak par puta, i imao je rednečku facu. Moga sam ga zamisliti kako vozi traktor kroz Kentaki.

11. Ovde imaš ekipicu, koja se po Srbiji skuplja i organizuje za ozbiljne fajtove.
    http://www.borilacki-klub.com
    Par drugara su tamo moderatori i tako to. Dosta pričaju o MMA. Saveti i iskustva. Javlja se Dule Džakić i još po neke legende. Prati se UFC. I prate se lokalne fajterske manifestacije i one na kojima učestvuju borci iz Sebije. Pa možeš malo da se upoznaš sa sjajom i bedom vitezova oktagona (da ti sada ja ovde ne prosipam iz 3. ruke).

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.