Tepački klub "Vukajlija"

1. Drma nas testosteron. Oš da se fatamo?

edit: mislim, ja i ti da se fatamo, ne ja i kapun

2. Ja sam podmazao tetejac, tražim dobrovoljce da isprobam novu municiju iz Goražda lololo

3. Jel iz "Ginex"-a Goražde? Suh kvalitet :D

4. Jok, Pobijeda Goražde.

5. ja sam se tepao samo jednom u zivotu,i to kao klinac,negde u 6. Osnovne ako sedobro secam.udario sam decka samo jednom i uspeo da mu izbijem 3 zuba.generalno izbegavam bilo kakve situacije koje mogu dovesti do tuce.iskreno,nzm da li bih mogao da bijem bilo koga,ne zbog snage,vec zbog glave.uvek mi prolazi kroz glavu sta ako unakazim coveka zauvek?mada,nisam nesto posebno jak ali nisam ni slabasan.180 visok,76 tezak.

Tehnika miko, tehnika, udaris ga (nogom) ne moz dustane 3 minuta a nema masnice, posekotine mozda se samo malo ugruva ako ne zna da padne, al to nije do tebe :)

6. električar
    Ja sam podmazao tetejac, tražim dobrovoljce da isprobam novu municiju iz Goražda lololo

Bolje podmaži pakaš, da te ne boli kad te dečaci budu trpali u boooljoo što prijetiš oružjem.

7. Кол'ко требаш бит' луд, лололо...

8. Skočimiš
    Možete doći kod mene u Doboj kad oćete, imam salu pod strunjačama koju možemo koristiti kad hoćemo, a pogotovo imam želju da se potučemo.

Ovako. Ja sam jednom godišnje u Doboju. Ali često ovamo na jugu. Tamo ima kikboks klub Fajter, gde trenira moj dobar drugar Mustafa, sumnjam da si tamo (pre nego što mi neko skoči po nacionalnoj osnovi, upamtio sam čoveku ime jer smo ukrstili rukavice u Tešnju. Divan stručnjak, grota što ja kesa.). Ima tekvondo klub "Doboj" kod Davora i ima kikboks klub "Spektar", "Policajac" i "Sloga" i "Predator". Od kojih si?

9. Skočko napraviću mrvice ot tebe lolo

10. Skočimiš
    električar
    Ja sam podmazao tetejac, tražim dobrovoljce da isprobam novu municiju iz Goražda lololo
    Bolje podmaži pakaš, da te ne boli kad te dečaci budu trpali u boooljoo što prijetiš oružjem.

Dve stvari te mogu koštati života, a promovišu se u američkim filmovima:
    1. Pretnja oružjem - posebno kratkom cevi.
    Da si čitao Dobricu Ćosića, znao bi da su četnici bili oduševljeni savremenim revolverima, zato jer ih je bilo lako sakriti poput bombe i noža, koje je crna gerila koristila u prethodnom (I sv.) ratu.
    Kada isučeš prangiju, to ti je otovoreno pismo boljim strelcima sa isprpavnijim oružjem. Posle toga dok ti budu jeli žito, prepričavaće kako si izvadio pištolj na Jasnu Šekarić.
    2. Odlaganje sekire, zabadanjem u panj - to je baš kretenasto što 102% omladine ne konta da tupi sekiru. A'moš i da pogineš ako je moja sekira, pošto ne mogu više rečima da objašnjavam jednom po jednom.

11. Čovek zakaže, tetejac nikad.

12. Ja sam od "Jedinstva", nekad 'Policajac' al smo se odcijepili zbog represije.

13. Skočko jel bratstvo i jedinstvo? ololo

14. Tetka je izbačena iz upotrebe:
    1. zato što se zaglavljuje
    2. sitano municije u okviru
    3. što rikošetira delove košuljice po nogama onoga ko puca

15. Skočimiš
    Ja sam od "Jedinstva", nekad 'Policajac' al smo se odcijepili zbog represije.

Jel to brazilska ili japanska џица?

16. Dragišiću, zašto pišeš kao Sanja Marinković? A, b, c...

17. Crni pojas, crna udovica, crna rupa karate džiudžica

18. Radimo i jednu i drugu. Više brazilsku.

19. Црне Чак Тејлор ми добро стоје, кашика на дну ми је црне боје....

Морао..

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.