Tyрнир чланова вукајлије у Слагалици на фејзбуку.

1. А да сви ставе овдје линк од тог фб профила да се лакше увежемо?

Pa većina ima vukajlijaše u prijateljima. I ja bi' se prijavio al' nisam lud da bacam tokene..

2. Ja sam napravio alter ego, da se tako šaljivo izrazim, prelazim u strpljivo čekanje mod.

3. Napravite profile sa svojim nikom na vuki, pa kad svi naprave, neko može uzeti i linkovati sve. Evo, čak ću ja, ako je svima mrsko. ;D

4. Ne dajte njoj da igra, ako ocete da sacuvate zivce!

5. YeahBatch, prekini da plašiš ljude! ;D

6. Sali se malo cika Mare.

7. I ja bih igrao, ionako plodim tu slagalicu svaki dan.

8. Shomy23 je upravo izgubio 123 razlike od mene. Ja se samnom ne bih zajebavo.

9. То само да помислите да нумем, тактика сине :) А да те срало, срало те је.

10. Hoću i jaaaaaaaaaaa

11. Dodj' meni jednom.

12. Somi, taktika je da imas 18 poena na kraju, a?

13. Ok, potvrdjujem prijavu.

Gospodin Rale Q mi je nalog. Add me fuckers.

14. Упишите и мене ако није касно.

15. http://www.facebook.com/profile.php?id=100003724022141 tek napravljen nalog samo za ove potrebe, dodajte me.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.