Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
k,ucam stkisn uih palčevba
hvala braćo, dabogda vam vreme bilo idealno za fudbal :)
Јебем вас у уста, колко бих волео да дођем сутра, чисто да вас упознам, контам да ће бити лудница :)
Срећно Брус !
e da ga jebem, silazim sutra sa zeleznicke tek u 15 do 3...
Odlična je igra. Vrh ideja. Baš uživam da je igram.
Bruce držimo palčeve ne brini :)
Nadam se da će to celo ovo proleće i leto da traje, pa će biti prilike da baneš...samo vreme da nas sutra posluša :)
Nema veze, opet ćemo sledeće subote .)
'el svraćaš Elek?
Ne verujem. Ali biće vremena.
Naravno da će biti vremena. Najzad ide leto, ubi ono sranje od kijameta :)
Pitaću ženu da me jednom pusti da dođem kod vas. Ne umem da igram fudbal, ali roštilj spremam ko konj.
Ma pustiće te jednom sigurno :)))
Niko od nas ne zna da igra fudbal, a ja slabo i roštilj spremam, al' zato jedem k'o konj lolololo
Dobrodošao si svakako....
Могао би стварно неки роштиљ да се организује сад кад се пролепша време :) таман бих се и ја организовао са неким Вукајлијшима из Ниша па да наврнемо :)
Добар провод сутра, па ако буде неких слика, окачите овде :)
Važi, samo se najavite i nalazimo se čim se prolepša.
Slikaće se nešto, mada ne znam baš koliko će ljudi da bane, ipak je vreme polu-krš...mada ja znam da dolazim sigurno lololo
ja ne mogu dok ne prođu ispiti, ali dugo je leto...
Pazi, može se desiti i mi u tvom pravcu da natrčimo....ima već nekih indicija, Agi je za, Penzioner je za, Ela je za, ja sam za....možemo neki izlet kod tebe tokom leta da napravimo, a naravno k'o što rekoh ovde si više nego dobrodoš'o :)))
Raspoloženje postoji i sa ove strane - frka oko zime je prošla, performans sam vam spremio, biće kao večera za 5, samo javite par dana ranije da spremim ćevap meso...
Hehehe a baš rekoh Eli, ako bude spremio neki performans ja učestvujem sigurno :)))
Javićemo na vreme, samo da se još malo prolepša i da se svi uskladimo. Pravo da ti kažem unapred se radujem.
Pa pazi realno, učestvujete ti, Ella, Penzioner i Agi uz mene - vezano je za Vuku, a ostalo je iznenađenje :)
Opaaaa
Jedva čekam. Osećam da je nešto gotivno. Evo i Ela se javlja da svakako učesvuje.
nemojte se plašiti, nema ni golotinje ni povređivanja, ja takva sranja ne koristim u performansu :)
Pa pazi skinuću se u svrhe performansa ali ako su ispunjeni estetski uslovi i ako je sa ukusom lolololo