Vukajlija Ol Star fudbal

1. Koliko znam ima mesta, čim mene ovolikog puštaju da trčim(čitaj vučem se) po terenu :)

2. Kako ne bi bilo mesta, pa nismo mi svetska klasa. Zamalo se nisam srušio od nedostatka vazduha juče jebale me pljuge i alkohol. :)

3. Zamalo se nisam srušio od nedostatka vazduha juče jebale me pljuge i alkohol. :)

Iskusni uvek nose bocu kiseonika sa sobom ;)

4. Haha, treba ce ta boca i meni. Nisam posteno potrcao vec dugo, a pusim i pijem solidno :)
    Mada, ja imam i kec u rukavu: dobar sam golman pa mogu i da branim :)

5. dobar sam golman

Ja to krijem ko zmija noge :) Volim da budem inzagi pa to ti je :D

6. Чини ми се да је следећи термин у недељу, али не знам тачно у колико сати.

7. E jebi ga nemašnadimak i ja sam u subotu branio i to soidno, al' nešto ćemo već da se dogovorimo. :)

Iskusni uvek nose bocu kiseonika sa sobom ;)

Soče ni boca mi ne bi pomogla kol'ko sam se zaduvao. :)

8. ja imam i kec u rukavu: dobar sam golman pa mogu i da branim

Imam novog omiljenog saigrača!

9. Soče ni boca mi ne bi pomogla kol'ko sam se zaduvao. :)

Ti dve ponesi :) I rakiju. Da pročisti sinuse ,)
    Zbog odlične kondicije svih učesnika predlažem da svi samo branimo i pustimo Agilnog da trčkara po terenu :)

10. Volim da budem inzagi pa to ti je :D

Ако Предражињо бане никако нећеш бити Инзаги :)

11. Hahaha, Soče, nisam ni ja spreman, ali radim na tome. Ako si od nekoga čuo da sam kvalitet, to je prošlogodišnji utisak :)

12. Ti dve ponesi :) I rakiju. Da pročisti sinuse ,)
    Zbog odlične kondicije svih učesnika predlažem da svi samo branimo i pustimo Agilnog da trčkara po terenu :)

Glasam za ovaj predlog.

Ksno mislim da je za sledeću nedelju termin za sada isto u 12, ali videćemo. Dogovorićemo se valjda da ga jebem, ljudi smo :)

13. Ако Предражињо бане никако нећеш бити Инзаги :)

Hahaha. Pa Filipo i Simone Inzagi :D Taman da imam nekoga u napadu kome neću dodati loptu :D

Hahaha, Soče, nisam ni ja spreman, ali radim na tome. Ako si od nekoga čuo da sam kvalitet, to je prošlogodišnji utisak :)

Priča se po kraju Agi, priča se :) ja razmišljam da dovedem ozbiljnu ekipu jednom, kad se uverim u suvi kvalitet ;)

14. u 12 jutre? o.O
    nisam ispratio celu temu, gde se igra? i kako da vas prepoznam (ne poznajem nikog sa vuke :))

15. Kako mi je žao što ne mogu da se ganjam sa vama... :)

16. Brate bez nadimka nalazimo se na početku Ade kod Stounhendža. Ako si iz BG-a znaš gde je to.

17. Nisam iz Bg-a, ovde studiram 3.5 godina, ali mislim da znam. U svakom slucaju cu se raspitati

18. Испод надвожњака који води на баново брдо.

19. i kako da vas prepoznam (ne poznajem nikog sa vuke :))

Prosto je zapanjujuće kako se u stvari Vukajlijaši međusobno lako prepoznaju. Videćeš i sam :)

20. svi su dva metra visoki i vise im kurci ispod šorceva...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.