Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Vidiš nije loša ideja. Taman da ja povedem Elu.
Bani, naravno. I da igraš malo :)
Pa ti si rekao da staje negde u zemunu ja nemam pojma nista :D
Jel znaš do Batajnice da dođeš?
Znam
@ Bojan extream
a odakle si ti cim se ne snalazis? iz Novog Sada, Indjije, Pazove?
Pazove
Odlično. Tu se pribodeš na autobus 73 i pitaš samo gde je stanica kod Ekonomske škole u Zemunu. Na toj stanici siđeš i tu čekaš 88. Pičiš skroz do Ade. Koga god pitaš, rećiće ti gde treba da siđeš. Tu ćeš videti veliki nadvožnjak, prođeš ispod njega i udaraš direkt na Stonhendž.
Jebo si mi mater lolo
Valjda cu se snaci nekako
vako izgleda
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Ada_Ciganlija_5.JPG
Da, kada uđeš na Adu, pogledaj samo ovo kamenje i tu smo. Bitno je da pogodiš bus 88. Sve ostalo pitaš. Čak i da pitaš bilo koga gde je Stonhendž svi će ti reći. Ne brini.
E baš mi žao što nisam bio... Vidim da ste se lepo proveli, a ja ću javiti za nedelju da li sam u bg, ako jesam, dolazim sigurno.
DUKA ISPALA! LOLO
Момци, баш ми жао што нећу моћи следећи пут, баш ми јака блеја била
значи само извештај поднесите и држите Бојана подаље од керова :))
е да. и обавезно пичке довуците да постану редовне овамо, да можемо да се ложимо још више :))
Potvrdjujem svoje dolaske, za unapred :)
Odlično. Poslaću ti PVT tokom nedelje sa potvrdom datuma i vremena, ali kako stvari za sada stoje, nedelja, 12:00
значи само извештај поднесите и држите Бојана подаље од керова :))
VIdimo se već za nedelju dve, kad budeš mogao. Do tada ćemo ozbiljno da napredujemo pa ćeš morati da nas sustižeš lolololo
U kakvoj smo formi, odnosno koliko smo se raspadali u subotu, sumnjam da će morati da nas stiže. :)
Valjda cu se snaci nekako
Bojan banovan trajno... :/
OTIŠO SI, LOPTU ŠUTNO NISI !!!