Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Vidiš nije loša ideja. Taman da ja povedem Elu.
Bani, naravno. I da igraš malo :)
Pa ti si rekao da staje negde u zemunu ja nemam pojma nista :D
Jel znaš do Batajnice da dođeš?
Znam
@ Bojan extream
a odakle si ti cim se ne snalazis? iz Novog Sada, Indjije, Pazove?
Pazove
Odlično. Tu se pribodeš na autobus 73 i pitaš samo gde je stanica kod Ekonomske škole u Zemunu. Na toj stanici siđeš i tu čekaš 88. Pičiš skroz do Ade. Koga god pitaš, rećiće ti gde treba da siđeš. Tu ćeš videti veliki nadvožnjak, prođeš ispod njega i udaraš direkt na Stonhendž.
Jebo si mi mater lolo
Valjda cu se snaci nekako
vako izgleda
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/45/Ada_Ciganlija_5.JPG
Da, kada uđeš na Adu, pogledaj samo ovo kamenje i tu smo. Bitno je da pogodiš bus 88. Sve ostalo pitaš. Čak i da pitaš bilo koga gde je Stonhendž svi će ti reći. Ne brini.
E baš mi žao što nisam bio... Vidim da ste se lepo proveli, a ja ću javiti za nedelju da li sam u bg, ako jesam, dolazim sigurno.
DUKA ISPALA! LOLO
Момци, баш ми жао што нећу моћи следећи пут, баш ми јака блеја била
значи само извештај поднесите и држите Бојана подаље од керова :))
е да. и обавезно пичке довуците да постану редовне овамо, да можемо да се ложимо још више :))
Potvrdjujem svoje dolaske, za unapred :)
Odlično. Poslaću ti PVT tokom nedelje sa potvrdom datuma i vremena, ali kako stvari za sada stoje, nedelja, 12:00
значи само извештај поднесите и држите Бојана подаље од керова :))
VIdimo se već za nedelju dve, kad budeš mogao. Do tada ćemo ozbiljno da napredujemo pa ćeš morati da nas sustižeš lolololo
U kakvoj smo formi, odnosno koliko smo se raspadali u subotu, sumnjam da će morati da nas stiže. :)
Valjda cu se snaci nekako
Bojan banovan trajno... :/
OTIŠO SI, LOPTU ŠUTNO NISI !!!