Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa letnja pauza, imamo i mi dušu :))
Onda smo mi bezdušni što igramo svake nedelje, jel to hoćeš da kažeš? :)
Ja to nisam rekla :) Vi ste samo izdržljiviji... ;)
To je tačno, od puš-kondicije, svi smo dogurali do faze u kojoj možemo da trčimo čitavih pola sata. To je napredak, moram nam priznati svima!! Pozdravio bih babu, tetku i teču iz Dobrinja, brata Dragana u Mardelju i komšiju Zorana koji se dere kad se zajebavamo u odbrani, lolo
Zoki Munja je tvoj komšija? Pozdrav za Zokija! :)
Preneću komšiji tvoje srdačne pozdrave ove nedelje, verujem da će se obradovati!
E, super! Naravno, i ostale da pozdraviš, ne mogu ja da vas razdvajam... :)
Pa sad, ja pozdravim Zokija i Agilnog, jer su mi iz Zemuna, a ostale ćeš morati sama. MISIM NEMO SE LJUTIŠ!
Dobro, neću se ljutiti :))
Ljudi, je l'se važi djački dinar za ovaj vikend? Pošto bih da dodjem opet, pa mi opet svi seru hardkor zbog para, jer ne razumeju lepotu VOS-a.
Ima li voljnih, kao i prošli put? :)
Ja se prijavljujem, prosli put nisam dao :P
Odlično, još samo 1000! :D
I ja cu isto, prosli put nisam nosio novcanik...
Jos samo 900;))
Ako treba koji dinar da se priloži nije problem! :D
Ja imam bus oko pola pet , tako da sam kod zeleznicke negde oko 20do6 . A sto se povratka tice negde oko pola devet . Inace ulozicu i ja za Cavezov put , ma da i mene ima da izadje k'o Svetog Petra kajgana .
Zahvaljujem! :)
Ma ako pičiš neke velike pare na put, onda imaj za sebe, to plaćaju kuluk ovi domaći igrači, mi stranci smo posebna sorta. :D
у јеботе
Čavez ti javi kad stižeš. Izgleda da ćemo morati da čekamo golmana.
Jbg nisam jos ni stigao , a lasta me zeza xD
I ja dajem u prilog :)