Vukajlija Ol Star fudbal

1. Enemi, jesi mi stavio da igram lijevom nogom? Ako nisi, stavi. :D Dok se ovo skine, neće još 2-3 sata.

2. Нисам, 'де знам те финесе. :Р

Е да, ајде онда сад овако. Скините, погледајте, па кажите ако хоћете нешто да променим. Направићемо списак, па ће да иде у следећу верзију и са новим члановима тима и тако даље.

3. Može, odlično. Pod uslovom da meni mogne ovo, vjerovatno oće, kad sam igr'o PES 2011 na ovom lapu, moći ću i 12 valjda.

4. A znači završio je Enemi ono u PES-u. Moram da skinem i ja. Jesi meni stavio da sam jak k'o viljuškar? :)))

5. Наравно Зоки! Снага и шут из даљине по којем си надалеко познат!

6. Наравно Зоки! Снага и шут из даљине по којем си надалеко познат!

Skidam i ja pa da probam. Znači jedva čekam :)

7. mene nema nigde na slikama, daj mene lololo

8. Kako nije bila neka afro-jebačko-latino-jamajčanska frizura za mene? lololo Dijego, EL MAGO!

9. Kako nije bila neka afro-jebačko-latino-jamajčanska frizura za mene?

Па било разних, ал ова је аутентична. лолоол

10. Ne mogu da skontam kako da pokrenem ove fajlove. Nemam tamo šta da prekopiram, samo ih stavim i oni tako stoje, nikakvu funkciju nemaju. Daj neki drugi deterdžent?

11. Чек, чек, који део ти није јасан?
    Докле си стигао?

12. Pa kopiram ja to sve u save folder, ali nema tih fajlova da bi ih ovi prekopirali, kontaš?

13. Па и не треба да буде, то су потпуно нови фајлови. Не треба да буде већ нешто у том фолдеру што би ти фајлови требало да оверврајтују. Ако на то мислиш.

14. Aha, onda ok. A gde tražim naš tim onda?

15. Е тај део нешто слабије знам, ако је Вајт ту, нека ти објасни да ли треба да уђеш на едит па да импортујеш тим или само да га потражиш тамо у ПЕС лиги. Пробај да га нађеш, ако га нема уђи у едит па импортуј.

16. Играо против манчестера изгубио 1-0

Lololo laze, dobio sam ga 7-0 al' ne sme da prizna.

17. Ladno sam ti u solidnoj formi sedeo na klupi, a Gusti ti je u formi 'nisam doruckovao' pikao spica. Ccccccc

18. То се обрати Вајту, немој мени, то варира од утакмице до утакмице...
    И више скидај тим и импортуј, а мање закерај! Ајде! Хоп хоп хоп!

19. Lololo, njemu sam I rekao. Inace pikam preko Sonija pa ce teze dide odnosno nikako. Sutra cu da skinem za komp.

20. Inace, u nedelju mozda dovedem kuma iz Engleske. Jes da ima 14 godina ali pikace za QPR I profesionalac je.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.