Vukajlija Ol Star fudbal

1. A daj stavi neki ultramegagiga glavatar ajde moolim te :P Tako mi deluješ k'o neki hejter, na onoj bio k'o neki što se odrekao glutena, a dobar si momak :)

2. Ne daš a? Dobro... Obrisali mi defku pa sam se smorio, a ti nećeš da se igraš sa mnom... PRAVDA ZA Li Muna! Stop diskriminaciji nad kučemrscima!

3. Dolazi najverovatnije nova ekip'ca... Duče, Bakšiš, PotHead i ja. Od one tamo nedelje :)

4. To to, taman da vas opet naduvamo i nazad za Vrbas. :)

5. Peroviću, 'bem te slepa, pogledaj stranu u rikverc šta sam te pitao.

6. Opa stiže i ekipica iz Vrbasa. Da im pokažemo ono dobro staro beogradsko gostoprimstvo
    :gleda oko sebe da vidi de su mu metalni, zašiljeni kramponi:

Pokupite i Čavu u Kuli.

7. Pokupite i Čavu u Kuli.

Јооој да те чује Фејз... Ђе је он уопште?

Људи ајде ка'ћемо у недељу, нико ништа не прича.. Оћемо у 3 или 5?

8. Ma u 5, zablejimo tamo na Adi. Koji ćemo na beer kad imamo sve na adi i nije gužva, a još se ne cimamo...

9. Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД

10. Ma u 5, zablejimo tamo na Adi. Koji ćemo na beer kad imamo sve na adi i nije gužva, a još se ne cimamo...

Tajfajzen.

Pet je idealno, mada može i 16h. Jer, verovatno neki imamo "posla" kasnije

Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД

Hibridi Laste i Gubitnika su uvek pobeđivali, mensčini.

11. Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД

Proćiće k'o Vojvodina lololo
    Ja bih ostavio 6 ipak jer ne banjavaju svi na temu kol'ko vidim i ne bi znali da senalazimo u 5. Jedino da se dogovorimo na licu mesta u nedelju za sledeći put.
    Znači ostaje 6.

12. Јооој да те чује Фејз...

Good lord.

13. Ma bre ne može u 6. Pet i kraj, a ovi ako dođu, odigraće manje i gotovo.

14. A sto menjamo na 5 sad, nije valjda da je Beer Fest preci od VOS-a.

15. Mislim da je najbolje od 12 h.

16. Ma ne nego da bi duže blejali lolooo.

17. Ja bih ostavio 6. Ima dovoljno vremena da se igra i zableji malo posle toga i jedino da se lično i personalno dogovorimo tamo da menjamo u 5.

18. A sto menjamo na 5 sad, nije valjda da je Beer Fest preci od VOS-a.

Nije do festa nego do činjenice da mrak pada u 8, a mi dok se skupimo i počnemo da igramo, igramo sat vremena i to je to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.