A daj stavi neki ultramegagiga glavatar ajde moolim te :P Tako mi deluješ k'o neki hejter, na onoj bio k'o neki što se odrekao glutena, a dobar si momak :)
Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД
Proćiće k'o Vojvodina lololo
Ja bih ostavio 6 ipak jer ne banjavaju svi na temu kol'ko vidim i ne bi znali da senalazimo u 5. Jedino da se dogovorimo na licu mesta u nedelju za sledeći put.
Znači ostaje 6.
Ne! :odjeb)
A daj stavi neki ultramegagiga glavatar ajde moolim te :P Tako mi deluješ k'o neki hejter, na onoj bio k'o neki što se odrekao glutena, a dobar si momak :)
Ne'š jebat'!
Ne daš a? Dobro... Obrisali mi defku pa sam se smorio, a ti nećeš da se igraš sa mnom... PRAVDA ZA Li Muna! Stop diskriminaciji nad kučemrscima!
Dolazi najverovatnije nova ekip'ca... Duče, Bakšiš, PotHead i ja. Od one tamo nedelje :)
To to, taman da vas opet naduvamo i nazad za Vrbas. :)
Peroviću, 'bem te slepa, pogledaj stranu u rikverc šta sam te pitao.
Opa stiže i ekipica iz Vrbasa. Da im pokažemo ono dobro staro beogradsko gostoprimstvo
:gleda oko sebe da vidi de su mu metalni, zašiljeni kramponi:
Pokupite i Čavu u Kuli.
Јооој да те чује Фејз... Ђе је он уопште?
Људи ајде ка'ћемо у недељу, нико ништа не прича.. Оћемо у 3 или 5?
Ma u 5, zablejimo tamo na Adi. Koji ćemo na beer kad imamo sve na adi i nije gužva, a još se ne cimamo...
Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД
Tajfajzen.
Pet je idealno, mada može i 16h. Jer, verovatno neki imamo "posla" kasnije
Hibridi Laste i Gubitnika su uvek pobeđivali, mensčini.
Proćiće k'o Vojvodina lololo
Ja bih ostavio 6 ipak jer ne banjavaju svi na temu kol'ko vidim i ne bi znali da senalazimo u 5. Jedino da se dogovorimo na licu mesta u nedelju za sledeći put.
Znači ostaje 6.
Good lord.
Ma bre ne može u 6. Pet i kraj, a ovi ako dođu, odigraće manje i gotovo.
A sto menjamo na 5 sad, nije valjda da je Beer Fest preci od VOS-a.
Mislim da je najbolje od 12 h.
Ma ne nego da bi duže blejali lolooo.
Ja bih ostavio 6. Ima dovoljno vremena da se igra i zableji malo posle toga i jedino da se lično i personalno dogovorimo tamo da menjamo u 5.
Nije do festa nego do činjenice da mrak pada u 8, a mi dok se skupimo i počnemo da igramo, igramo sat vremena i to je to.