Vukajlija Ol Star fudbal

1. I, ko ce da me dočeka? Neko ko zna gde su tereni.

2. Svi znaju gde su tereni :)

Hajde, neka neko da Krletu broj u PVT, da ga dočeka.

Za slučaj da to propadne, evo gde su tereni. Dođeš tu i prepoznatljivi smo.

http://www.dodaj.rs/f/K/70/DNpWlrK/vos-vodic.jpg

3. Krle, čekaću te ja, imaš PVT.

4. Dolazim. I to verovatno kašnjenja bez.

5. Ја немрем доћ', породила ми се сестра од стрица па праве неку зајебанцију, заборавих да вам јавим јбг

6. Svaki put hoću da pitam i nikako da se setim - kolika je kilometraža od ŽS do VOS terena? Ako se nekad zateknem u blizini vikendom da naletim...

7. Pa nije tako daleko Bruce. Recimo da ima nekih 5 kilometara, ali to je nekoliko stanica, prvo tramvajem, pa malo busom..
    Šta znam, u principu stigneš za petnaestak minuta

8. prvo tramvajem, pa malo busom..

Ja sam ti pričao kako sam prošao kad su mi rekli "samo tri stanice trieskecom do Radničkog univerziteta" - meni ili pas vodič ili konkretno uputstvo za pešačenje. Ja sam dete iz provincije, još čekam na zeleno i preskačem tramvajske šine :)

9. e ljudi ja u beogradu, ima li neko da bi dosao da me pokupi sa zeljeznicke da dodjem na vos?

10. Dočekaće te neko kada budeš dolazio.

11. eto vidiš Kolfilda, sad čeka uludo jer ne zna put :)

12. pa aj da dodje neko po mene, a? ali i da me vrati posle, imam voz u 6 po podne

13. sta, niko? hej zivote...

14. ne gledaju temu Kolfilde, to moraš dva dana ranije da se najaviš :)

15. pa nisam znao dva dana prije dje cu bit', ali evo sad sam tu

16. Popni se malo uzbrdo do ulice Kneza Miloša, velika raskrsnica, desno ti je autobuska stanica, skoro svaki bus ide do Ade, pitaj bilo koga na stanici. Imaš da se voziš najviše 5-6 minuta, kada prođeš Sajam, videćeš već onaj gejzir adski, tu siđeš i pratiš ovu mapu koju je Agilni postavio.

17. oli u cg kolfilde vozom?

18. kakva cg, srbija majka sestra

19. ne mogu nato, smor mi je, eto. drugi put cu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.