Vukajlija Ol Star fudbal

1. Доћу и ја, тј бићу на ади па ако не буде кише доћу. лололо

2. Imam obećanje da "ona" neće doći na vukajliju više.

3. лол @blz
    поверово жени омг рофлмао нуб

4. Potvrdio Kizoa da dolazi i donosi loptu!

LOPTAĆEMO SE!

5. Aj doći ću i ja :)

6. оћемо на тај фудбал а

7. ИГРАЋЕМО ЛОПТЕ ДОК НАМ ЈЕ ЋЕЈИФ

8. Одговор за Давида: Хоћемо... Одјава

9. Dobar VOS. Prva tekma objasnila. Na 4-4 sat vremena se igralo za peti gol.

Izdržao sam sa sjebanom nogom ali sada kako se ohladila ubija. Sve u svemu taman nas je bilo za dobru fudbalicu. Lepo smo se istrčali. Dobar tempo smo imali. Jedna od najboljih tekmi na VOS-u do sada.

10. Arlovski pička, ispalio.

11. Arlovski se prejeo viskasa

12. Da, definitivno jedna od najboljih VOS tekmi do sada. Na 4:4 ispoljena neviđena ozbiljnost u pristupu. Valjda smo se tako podelili slučajno, ali ispade vrh.

13. Ma bilo je sranje, nego smo pocrkali, a i bilo nas je 12. ne može 6 na 6

14. Valjda smo se tako podelili slučajno

Nije slučajno već sam JA i samo JA svojim iskustvom izgrađenim slušanjem bezbroj audicija i konkursa, znalački odabrao pobednički tim na svojoj strani...mada sam lično igrao k'o go kurac, realno:)

15. Шта ти је њемачки менталитет. Швабо игра док судија не свира крај!

16. Nema veze Profo, dobra piksla ova što si mi poklonio :)

17. Nema na čemu, drage volje. Sledeći put ti možda donesem i neki nemački cigar...mada su, među nama, i oni go kurac:)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.