Vukajlija Ol Star fudbal

1. Izdržao sam sa sjebanom nogom ali sada kako se ohladila ubija

ti se opet povredio? koji si hargrivs jebeni lolo

2. стварно врх фудбал био, лепо распоређени тимови, таман. жао ми било што нисмо добили јбг. било би до јаја да пробамо да одржимо овако нешто сваки пут. аги, ти рече да је следећи балфу у суботу јел да?

3. Da, subota u 17, ili 18h. Taj detalj je ostao da dogovorimo.

4. Nema na čemu, drage volje. Sledeći put ti možda donesem i neki nemački cigar...mada su, među nama, i oni go kurac:)

Degustiraćemo, videćemo :)

ti se opet povredio? koji si hargrivs jebeni lolo

Matora drtina, beton, 100 kila, videćeš ti Rajo kako to ide, al' polako imaš još da giljaš :)

Da, subota u 17, ili 18h. Taj detalj je ostao da dogovorimo.

18 mislim da je bolje jer najavljuju surove vrućine.

5. vidi kako su joj se nakostrešile bradaje

6. Subote 16. 08. 2014. 18h VOS

Pomereno za subotu ovaj vikend jer nam dolaze gosti koji nisu iz BG-a

Igrači:

01. Agilni
    02. Džoni Kurajber
    03. Zoki Munja
    04. BLZ
    05. Krle96
    06. Fejzara

Navijači:
    - Natnat
    - Bruce
    - Remac
    - Ela

7. ne moram se ja prijavljivati. samo me teška i neizlečiva bolest može sprečiti da dođem na Volimo
    Odabrani
    Sadržaj

8. Fejse organizuj na VOS temi na fejsu prijave. To je tvoj reon i dobro ti ide.

9. ZHEMO. PISHI MENE.

10. Ja sam u Šapcu do 5. septembra, 9. mi je ispit, posle toga sam redovan. Ostajte zdravo.

11. Namerno ću da šutiram u pravcu remca, da ga napucavam. Kao slučajno.

12. AJDEE FALI JOŠ JEDNA EKIPAAAAAA

13. Fejze zabušavaš. Ne vidim na Fejsbuku poziv na VOS

14. pa kad je peder

15. Ajmo prijave, ne zajebavajte se.

16. Nisam siguran da ću moći da dođem. Nisam zdrav.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.