Vukajlija Ol Star fudbal

1. Šta se ložiš, ja imam podjednako ružno, ako ne i ružnije ime neg ti... :-)
    ...samo što je moje srpsko ;-)

Šalim se. ;)

2. Taj lik je Andrejov ortak, koji je takođe počeo tek onako da nam banjava na fudbal, pa posle toga napravio nalog ovde. Igrao je dovoljno puta već sa nama da se može i smatrati našim.

Fudbal je bio dobar, pun preokreta. Ista ekipa je dobila sve tri partije, svaka čast na efikasnosti, malo šansi, kontre uvek posle naših promašaja. Jbg, Arlovski je imao makar 10 stopostotnih šansi u drugoj partiji, al' kurac. Od sada idem ja do kraja i ne dodajem.

I niko da pomene atraktivne zgoditke...

3. Arlovski slobodnjak maltene sa pola punom pod precku!! GG WP!!!

4. Najsmešniji fudbal koji sam gledao u životu, jeste da nemate pojma o igri kao ni ja ali se tako ludo zajebavate da sam uživao maksimalno :)

Posebno mi je drago da sam konačno popričao sa Fejsom, kad smo se upoznali samo se smeškao i ćutao :)

5. Arlovski slobodnjak maltene sa pola punom pod precku!! GG WP!!!

Najgori si na terenu, zbog tebe ste izgubili.

6. E NUBE NUBOVSKI NUBE NUBARO NUBOVSKA ZA TEBE SAM DAMIR ČAKAR!

7. za mene si srećko savović

8. Ko bi rekao da Fejzara ima tako veliko srce.

9. Aaaa, nisi smeo onu drugu sa cmokićem? :)))

10. Sad moram, da ne pomisle ljudi da sam ja taj koji je ljubljen :)

http://www.dodaj.rs/f/17/11V/3Gk1djaB/1003217.jpg

11. ahahaha, ove ću na zid u sobu da ih gledam za laku noć i dobro jutro!

12. Da Vejv i Arlovski su sada najbolji prijatelji i ja garantujem da su sada na skajpu.

13. I da Arlovski kenja.

14. Arle vara devojku sa mnom :-)

15. Arlovski kenja samo s Pazlom.

16. Арловски, ДОДАЈ!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.