Brate, setio sam se. Seti se ti kako si mi se predstavio, po imenu!? Nismo stupili u konverzaciju i nisam uspeo da izvučem informaciju ko si. Lepo vam govorim "predstavite se po nicku". Kad bi' vam se ja predstavljao kao Edin, svako bi blokirao u momentu. pričam iz iskustva
Inače fudbal je protekao odlično i ekipa u sastavu:
Johnny, BLZ, Fejs, Lari, Ironični i (nemam pojma ko je onaj momak što je igrao sa nama), pocepala je ekipu usastavu:
Agilni, Dejanče, Zoki Munja, Raja, Arlovski, Krle, Jovan i Laki.
Tri partije laganezi pobede i još jedan dokaz da Arlovski i Agilni ne mogu da pobede ako ne igraju sa mnom u ekipi, a da će Fejs pobediti samo ako igra sa mnom.
Nekoliko novih posetioca, iako nisu svi igrali (Bruce, Vejvrajder, kao i po koji nevukajlijaš).
Sve u svemu odličan fudbal i jebali smo vas snažno.
Ajder Davideee!
Divni ste! Mitze! :*
A ko si ti? o.O
EDIT: setio sam se :**
Jel me zajebavaš?
Brate, setio sam se. Seti se ti kako si mi se predstavio, po imenu!? Nismo stupili u konverzaciju i nisam uspeo da izvučem informaciju ko si. Lepo vam govorim "predstavite se po nicku". Kad bi' vam se ja predstavljao kao Edin, svako bi blokirao u momentu. pričam iz iskustva
Stvarno se zoveš Edin?
jbg, block.
Jebes fudbal na kojem su bila ova dvojica iznad.
falio si <3
TRANSFER Lepo vam govorim "predstavite se po nicku". REFSNART
Au jbt
I posle me pitate što sam lud i koji mi je kurac.
Voleo bih da mogu da vratim vreme i da nikad ne upoznam BLZa
BLZ ubijo fudbal
naduvate mi jaja. kraj
Inače fudbal je protekao odlično i ekipa u sastavu:
Johnny, BLZ, Fejs, Lari, Ironični i (nemam pojma ko je onaj momak što je igrao sa nama), pocepala je ekipu usastavu:
Agilni, Dejanče, Zoki Munja, Raja, Arlovski, Krle, Jovan i Laki.
Tri partije laganezi pobede i još jedan dokaz da Arlovski i Agilni ne mogu da pobede ako ne igraju sa mnom u ekipi, a da će Fejs pobediti samo ako igra sa mnom.
Nekoliko novih posetioca, iako nisu svi igrali (Bruce, Vejvrajder, kao i po koji nevukajlijaš).
Sve u svemu odličan fudbal i jebali smo vas snažno.
Vejvrajder poneo kilo rakije da napomenem.
Imam i ja nešto da napomenem:
jbg, block.
U prevodu, gei. lolo
Lik se zove Nenad, al' smo mi kapirali da je on neki tvoj iz kraja lolol. Nije prvi put da on igra sa nama, otkud on na VOS-u, tj. čiji je ortak?
Edin u prevodu znači gei?
Šta se ložiš, ja imam podjednako ružno, ako ne i ružnije ime neg ti... :-)
...samo što je moje srpsko ;-)
Колико сам ја сконтао, Агијев.
Фудбал је био одличан, жао ми је што нисам могао да блејим с вама после..
Krle, ovako je nekako bilo kad sam te prošao za pobednički gol u drugom meču. :D
http://youtu.be/2KSzqv7iY5w
ХААХАХХА
Није било баш тако атрактивно, али ае.