Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ako nas bude gomila, je l' neko za košarku? Mislim, košarku-košarku? Da se trči i to... :)
Agilni brate, nece da se javi ni ovih 4-6 sto je neophodno za basket, a ti pricas o kosarci :)
Pojačali bismo vas mi sfudbala, ništa ti ne brini za brojnost :)
Ma jes kurac. Bila jednom takva spika, pa na basketu ostade 3,4 ljudi.
Jes', ja igr'o basket.
Може се игра мали фудбал и баскет тог дана, тако да се не расипамо много, та два терена су близу... А и ја волим мали фудбал, мање се трчи. лололо
E, da, jebiga, ja ne dođoh, zapio se noć prije, nisam ni za šta bio.
Puštite mali fudbal i basket
KAD ĆE OBEĆANI ROŠTILJ OD PRE 2 GODINE ?!1?!'
Dao sam ti gol glooovom.
Дао ти је гол главом...
Gol glavom...
http://i.imgur.com/ko3l3NL.gif
Ajde bre VOS turneja vise ljudi aman :DDD
Stvarno, morali bi tu turneju da napravimo. Na sledećm VOS-u, prilikom zasedanja na VOS klupi razgovaraćemo o tome.
У принципу нема шта много да се прича, одредимо ко оће, ко има кола и где и кад идемо. :Д
Боли ме курац да се договарам, тему сам им био отворио и нико се није јавио. (тачка)
Што спомињете голове главом дечкфнјдбфјдгхго? лоло
Агилни оће кошарку уместо баскета да може бар плеја да игра лололо
Ja plodim u svim sportovima, u fudbalu u defanzivi, u basketu procentom šuta oko 95%.
Зна се да је Псето олраунд па нећу да се хвалим :)