Vukajlija Ol Star fudbal

1. Daj moje atribute na uvid vamo.

2. Јој бре де ћу са све да преписујем, ОР 85, офанзивни везни, имаш добар пас, дриблинг и прецизан шут, контролу лопте, брзина је исто јака.

3. Hoću skrinšot, lolo.

4. ајде де :Р
    чек пар минута

5. Agi šta je sa snimkom? Kako napreduje?

6. Slabo, nisam pri kompu baš. Biće :)

7. Predlažem ovu pesmu za himnu. Jednostavno je kratka, jasna i napaljivačka, tačno za fudbal može da se protumači.

http://www.youtube.com/watch?v=HNLwcTRubq4

8. Манчестер, испао си 76-77, нагрувао сам те до 81. хД

Rekoh ja da sam skroman, a ljudi mi ne veruju :D

Voleo bih da sam tu negde, kao Skols, ali brzi. Ako si napravio vec ne moras da menjas nista.

9. Jel ima sad za vikend neki dbalfu?

10. Добар си Манћестер, имаш тај неки осећај за гол. Играо сам сада са овима које сам направио.

Хујо, има у недељу, као и обично. Сврати.

11. E brate, koja si imena stavio, zivo me zanima :D

Jao bre, sto mi se sad igra Become a Legend na PES-u, najbolji sam bio u tome.

12. Па ова одавде, која друга? хД

13. Sta pise, Manchester United, Johnny Kurajber, Fejzbuk Manijak, Zoki Munja, Vagilni Marvellous, Agilni i tako lololo.

14. Видееећеш, све ће бити презентовано кад буде готово, много сте бре нестрпљиви. :Р

15. Moraš mi speed na 99 staviti, jer sam vam default za to. :D

16. Momci ja bih da banem koji put ako ima mesta. :D

17. Nedelja u 6, dokle više da ponavljamo? Samo dođeš i nađeš nas kod Stounhendža.

18. Vi'š mrzi me da čitam...Fala vi. :D

19. Dosta bre više sa dovođenjem tih profesionalnih fudbalera! Sledeći ko dovuče neko razigrano čeljade sa istorijom u omladincima Čukaričkog, ima da ga prijavim Kostiću za lajkovanje.

20. Slazem se sa Marvelom, na oba fudbala na kojima sam bio dolazili profesionalci. Nije sto znaju da igraju, aj to i nekako, nego bre mogu da trce 4 sata i da izvuku sprint na kraju.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.