U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
VOS je osnovan kao amatersko-pivopijska družina, a na kraju se sve svelo na dranje po terenu i neko lelemuđenje kako ko treba da igra. Izgubićemo draž takmičenja i postati obična nedeljna šminkerska fudbalica.
Ko bre dovodi profesionalce? Što se ljutite, gubitaši? :)
Pa VI, lastavice. Onaj Arlovski nam je dušu povadio. Ja nedelju dana nisam mogao da spavam. Da ne spominjem Čaveza i što ćete verovatno još nekog ko zna da igra privući kod sebe.
E da bre, kad ćeš mi daš materijal za video?! Kapiram da rasprodam komp polako, posle neću moći
Ja dovodim samo ortake i brata koji igraju isto ko i mi, ako ne i lošije. :)
Čak k'o Mojsije, povede pola Izraela kad ide negde.
I jos ste Caveza, bivseg golmana, turili da brani penal. :D
Alo bre Gubitnici, Lasta ima golmana, tj. mene nesavladivog Gonzalesaaaaaa.
Dobro jedino mi je Deki uvalio dva komada prošli put :)
Gonzo, ne palamudi, dobićeš kroz uši sledeći;)
Alo FK Luzer, dovodim vam golmana u nedelju. Konsolidujte redove i spremite se.
Dovodiš golkipera? Valjda bolje brani nego što ti ideš po loptu, lololo
Dirti Dvarf moze da brani nama.
Ajde ti trči u tesnim farmerkama i sa kamerom u ruci. I to tuđom lolo
Nisu bile bas toliko tesne, stavise, siroke su ti bile.
Ko bolje ide po loptu, Elek ili ja? :))
Ja kako se sećam, farke su bile u NIGGAH stilu, tako da, elek - jur argjument iz invalid.
forgetico, ti si bolja naravno, njemu je trebalo 37 sekundi da doda loptu, lolo
I argument i ja smo invalidi lolo
Samo se uzdam u novog golmana, to jedino može da me izvuče.
Šalimo se elek, za prvi put si bio dobar, nisi mnogo podrigivao i šutirao enjemija u muda xD
E, da se ne lažemo, počeli ste da gubite otkad nema žena na tribinama... ;) Ali vratićemo se mi!
Ništa ja ne uzimam zdravo za gotovo šta vi žene kažete, nema vas već 3 kola, za mene ne postojite, lolo