Vukajlija Ol Star fudbal

1. VOS je osnovan kao amatersko-pivopijska družina, a na kraju se sve svelo na dranje po terenu i neko lelemuđenje kako ko treba da igra. Izgubićemo draž takmičenja i postati obična nedeljna šminkerska fudbalica.

2. Ko bre dovodi profesionalce? Što se ljutite, gubitaši? :)

3. Pa VI, lastavice. Onaj Arlovski nam je dušu povadio. Ja nedelju dana nisam mogao da spavam. Da ne spominjem Čaveza i što ćete verovatno još nekog ko zna da igra privući kod sebe.

4. E da bre, kad ćeš mi daš materijal za video?! Kapiram da rasprodam komp polako, posle neću moći

5. Ja dovodim samo ortake i brata koji igraju isto ko i mi, ako ne i lošije. :)

6. Čak k'o Mojsije, povede pola Izraela kad ide negde.

7. I jos ste Caveza, bivseg golmana, turili da brani penal. :D

8. Alo bre Gubitnici, Lasta ima golmana, tj. mene nesavladivog Gonzalesaaaaaa.
    Dobro jedino mi je Deki uvalio dva komada prošli put :)

9. Gonzo, ne palamudi, dobićeš kroz uši sledeći;)

10. Alo FK Luzer, dovodim vam golmana u nedelju. Konsolidujte redove i spremite se.

11. Dovodiš golkipera? Valjda bolje brani nego što ti ideš po loptu, lololo

12. Dirti Dvarf moze da brani nama.

13. Ajde ti trči u tesnim farmerkama i sa kamerom u ruci. I to tuđom lolo

14. Nisu bile bas toliko tesne, stavise, siroke su ti bile.

15. Ko bolje ide po loptu, Elek ili ja? :))

16. Nisu bile bas toliko tesne, stavise, siroke su ti bile.

Ja kako se sećam, farke su bile u NIGGAH stilu, tako da, elek - jur argjument iz invalid.

forgetico, ti si bolja naravno, njemu je trebalo 37 sekundi da doda loptu, lolo

17. I argument i ja smo invalidi lolo

Samo se uzdam u novog golmana, to jedino može da me izvuče.

18. Šalimo se elek, za prvi put si bio dobar, nisi mnogo podrigivao i šutirao enjemija u muda xD

19. E, da se ne lažemo, počeli ste da gubite otkad nema žena na tribinama... ;) Ali vratićemo se mi!

20. Ništa ja ne uzimam zdravo za gotovo šta vi žene kažete, nema vas već 3 kola, za mene ne postojite, lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.