Vukajlija Ol Star fudbal

1. Chavez
    Ja neću moći doći ovaj vikend, počinjemo laminat u kući da radimo u nedelju, tako da sam okovan poslom, tek onu tamo valjda..

Да ниси купово ламинат мого си да платиш сам себи пут на ВОС.

2. Да ниси купово ламинат мого си да платиш сам себи пут на ВОС.

Kurac kupovao, ja sam samo slave unit, ne pitam se ništa.

3. Možete očekivati ubojitog zadnjeg veznog u svojim redovima za naredni meč.

4. Evo vam ninke, tek ste sad pukli.

5. Nesam školovao par dana pa ne znam kako je prošao ovaj sad vikend, ko je dobio?

6. Ovaj vikend kombinovano, prosli 1-1 u partijama i oni dobili jednu na penale. Tako da je kao 2-1 za Lastu bilo.

7. МА БРЕ ПОЈМА НЕМАЈУ! ЈОШ АКО НАМ ДОЂЕ ДЕКИ НАЈЕБАЛИ СТЕ ГААААА!

8. LASTA I DALJE DOMINIRA!

9. Нинка, таман си дошо! Висина, тежина, жељени атрибути? Правим нам ПЕС тим :Р

10. Visina 185, težina 90, brzina 22, snaga 96, izdržljivost 80, preciznost 84, odbrana 75, napad 60. Dosta.

11. Е фала курцу, неко да призна да је спор! Ови сви тражили да им нагрувам брзину, тим је испао такав да нас не мош стићи бог отац.

12. Jes' da sam ja spor, ali sam zato loš.

13. И ја исто, нешто сам мало бржи ал сам још лошији од тебе. Е за нас је и створен ПЕС, па ћемо ми себи да нагрувамо атрибуте и боли нас курац. лолололо

14. To je to. :) Igra mi se jebeno, malo sam nabacio kila sad dole kad sam bio, pa moram da skidam. Kad je grunem sa pola terena u rašlje, sunce ti jebem.

15. Evo kako sam se okarakterisao na profilu lololo.

Najmladji ucesnik VOS-a i spic FK Gubitnika. Lose primam, spor sam pred golom ali sam zato podlozan povredama. Uprkos svemu tome na kontu se nalaze 3 gola na 3 nastupa.

16. A ček ček čije sam ja čeljade ?

17. Mančester, ti pre mene opisao, samo što nisam najmlađi, lolo. Meni je konto golova dva komada na četiri susreta.

18. Meni je na direktnim susretima Laste i Gubitnika 1 gol na 3 tekme. Si ti racunao autogol?

19. Nisam, samo one koje sam hteo da uvaljam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.