Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dodjoh doma kod drage, evo sada udjoh u svoj true dom. :)

2. Popularni i u sveckim razmerama, te i u igrice koje nisu sa fuzbalerskom tematikom, pokušavaju da ubace naše popularno ime
    http://3.bp.blogspot.com/-Re5yEwn-z_8/TeQLSA0MRfI/AAAAAAAAA8w/LoHMjYNmgmo/s1600/dutch%2Beast%2Bindia%2Bcompany.jpg

3. Taman dva broda koja ratuju. Samo da promenimo zastave i izmenimo tekst ispod, haha.

4. Da, ali Gubitnikov brod bi trebao da bude sav izbušen i pun rupa, skoro potonuo i oronuo lolololo

5. Džoni, kačio sam ja ovu sliku davno na temu, isto me podsetilo ovo VOC na VOS.

6. Džoni, kačio sam ja ovu sliku davno na temu, isto me podsetilo ovo VOC na VOS.

Eto taman sam osvežio onda :)

Nego 'oćemo u nedelju opet?
    Ma šta pitam ja. Nedelja 6 sati.....šou!

7. Dolazim 100%, nego oćemo sad da najavimo roštilj, nadam se da neće kiša.

8. Ja idem na more, eto me sledece nedelje tek.

9. I Agi nije tu. Nema veze, opet ćemo se skupiti mi dobro, ne brinem.I Agi nije tu.

Ja idem na more, eto me sledece nedelje tek.

Dobar provod na moru i paz šta radiš :)

10. I Agi nije tu. Nema veze, opet ćemo se skupiti mi dobro, ne brinem.

11. I Agi nije tu. Nema veze, opet ćemo se skupiti mi dobro, ne brinem.

12. I ja ću da banem ako ne otputujem nigde do tad.

13. Ja se najavljujem u novom kalibru za sledeće kolo. Neću se kurčim, ali očekujem dobru utakmicu u najmanju ruku!

Džoni, kako putujemo do Ade?

14. Inače , ako zatreba lopta imam ja.

15. Džoni, kako putujemo do Ade?

Ja imam onaj Ada 5 bus što direkt ide iz mog kraja. Ti opali 88com. Ili vidi sa Zokijem Munjom pa dođite zajedno nekako.

Inače , ako zatreba lopta imam ja.

Ponesi Drti za svaki slučaj, ali kod Zokija je Fejsova lopta čini mi se, tako da će je on poneti sigurno.

16. Ja neću moći doći ovaj vikend, počinjemo laminat u kući da radimo u nedelju, tako da sam okovan poslom, tek onu tamo valjda..

17. I Agi nije tu.

ODVALIĆEMO VAS!!1

18. Ja neću moći doći ovaj vikend, počinjemo laminat u kući da radimo u nedelju, tako da sam okovan poslom, tek onu tamo valjda..

Ne brini, ima da ih iskrivimo i to da dokumentujemo kamerom :)

ODVALIĆEMO VAS!!1

Alo terenac, iako smi desetkovani bez Gustog, Čave i Agija ima da vas rastakarimo. U odbranu se izgleda ove nedelje vraća Šanzam, a on uz Bebopa i Enemija čini bedem koji ne možete da pređete!!!!
    RAŠTIMOVAĆEMO VAS!!2131!!!"

19. Još deset sklekova i dostižem Baloteli level fizičke spreme, neće mi više bežati Remeove lopte upućene nikome a vaša statična odbrana od 5 članova moći će sita da se nagleda mojih leđa :) a i nisam jebo 2 tjedna i mnooogo sam lud lolololo

20. a i nisam jebo 2 tjedna i mnooogo sam lud lolololo

Dva tjedna. Moraš pazit čvabalo da se ne usiri od toga pa zapekne k'o tarzan na lijani. Ćuvaj se toga. Bok lololo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.